Çarşamba, Nisan 26, 2023

Feneryoluspor 90'da yıkıldı



İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta puansız son sırada yer alan Feneryoluspor, son anlarına eşitlikle girdiği Sancaktepe Belediyespor deplasmanında 90. dakikada yediği gole engel olamadı ve sezonun ilk puanını alma şansını yitirdi.

Sarıgazi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kenan Sağlam, Can Durak ve Cenk Yılmaz hakem triosu yönettiler. 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk 45 dakikasında iki ekibin yaptığı ataklarda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Sancaktepe Belediyespor oldu. Rakibinin üzerine kanatlardan giden sarı siyahlılar 63. Dakikada takım kaptanı Fatih Eren Coşkun’un mükemmel golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Konuk ekip etkili olduğu bölümlerde kazandığı penaltıyı Gökhan Mutlu ile 75. Dakikada filelere yollayarak skoru dengeledi 1-1.

Sancaktepe Belediyespor mücadeleyi bırakmadı

Beraberlik golünden sonra tüm hatları ile Feneryolu kalesine ataklar yapan ev sahibi ekip, çok istediği golü 90. Dakikada Mustafa Burak Sevük’ün kafa golü ile buldu 2-1.

Bu galibiyetle 12 puana yükselen Sancaktepe Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda grup lideri Sultan Mehmed Hanspor ile karşılaşırken, Feneryolu evinde Üsküdar İcadiyespor’u misafir edecek.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

Belediye Gençlikspor (Sancaktepe)

Feneryoluspor (Kadıköy)


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...