Çarşamba, Nisan 26, 2023

Küçükçekmece İdman Yurdu'nun müthiş başarı hikayesi


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta ilk yarıyı sadece 4 puanla bitiren, hükmen Muratbey galibiyeti dışında tek puanı olan Küçükçekmece İdman Yurdu kümede kalarak İstanbul'da sezonun en dikkat çekici başarılarından birine imza attı.

Sezona çok genç ve mütevazı bir kadro ile giren Küçükçekmece İdman Yurdu ara transferde nokta transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Sadettin Hazıroğlu'nun takımı ikinci yarıda sadece Ayazağaspor'a sahasında, son 5 dakikada yediği gollerle 3-2 kaybederken onun dışında oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Uzak ara lider Leventspor'dan dahi puan almasını bilen kırmızı siyahlı ekip şu anda klasman grubunda oynayan Beykozspor'u 5-1 gibi çarpıcı bir skorla geçti-ki o Beykoz Aralık-mart arası 10 maçlık dönemde 9 galibiyet almış ve sadece İdman Yurdu'na yenilmişti.

Gaziosmanpaşa karşısında uzatmalarda atılan iki golle gelen beraberlik, Bahçelivler Olimpikspor karşısında 2-0 ve 3-1'den dönüş gibi dikkat çeken performanslara imza atan Küçükçekmece İdman Yurdu sezonun en büyük başarı hikayelerinden birine imza atıp ligde kaldı.

Haber: Mustafa Seçilir

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...