Pazartesi, Nisan 17, 2023

'Üstün' futbolunu 'Prestij'li galibiyetle süsledi


İstanbul 2. Amatör Lig 2.Grup'ta iki Büyükçekmece ekibinin maçında Üstün FK, Prestij Atletik'i bir ara 3-1 geriye düşmesine karşın 4-3 mağlup etti.

Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda oynanan maça etkili başlayan taraf Prestij Atletikspor oldu. Ev sahibi ekip henüz 2. Dakikada ilk yakaladığı pozisyonda Tuğberk Çilli’nin golüyle 1-0 öne geçti. Üstün Futbol Kulübü, henüz bu golün şokundan çıkmadan Prestij Atletikspor 13. Dakikada Muhammet Örsoğlu ile skoru 2-0 yaptı. Üstün Futbol Kulübü, bu gole 29. Dakikada Abdulah Emin Selamet’le yanıt verince fark bire indi: 2-1. Prestij Atletikspor, 37. Dakikada Tuğberk Çilli ile bir gol daha bularak yeniden iki farklı üstünlüğü yakaladı: 3-1.

Turuncu-Siyahlı Üstün Futbol Kulübü, 41. Dakikada Chukwuemeka’nın golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 3-2. Oyunun son bölümünde maça ağırlığını koyan Üstün Futbol Kulübü, arka arkaya yaptığı oyuncu değişikliklerinin ardından 81. Dakikada Osman Ergüven’in attığı golle skora ortak oldu: 3-3. Maçta son sözü yine Üstün Futbol Kulübü söyledi. 90. Dakikada sahneye çıkan Cem Tuğra Seymen, maçın skorunu 4-3 olarak ilan etti.  Bu sonuçla Üstün Futbol Kulübü 12 puana yükselirken Prestij Atletik de beşinci hafta sonunda 1 puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...