Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Yeşilkent kazandı primi kaptı


İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grupta Avcılar Yeşilkentspor, ligin ikinci yarısının ilk müsabakasında 1863 Boğaziçi'ni misafir etti. Zorlu geçen 90 dakika sonunda gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi Yeşilkentspor olurken alınan galibiyet sonrası gelen prim haberi de takımda moralleri ekstra yükseltti. 

Haftaya Bayrampaşa Demirspor galibiyeti ile moralli başlayan Yeşilkentspor, ligin ikinci yarısının açılış karşılaşmanda 1863 Boğaziçi'yi konuk etti. İlk yarısı adeta karşılıklı ataklarla geçen maçta konuk ekip devre biterken Salih Yetim ile bir gol buldu: 0-1

İkinci yarıya skor avantajı ile daha kontrollü başlayan konuk ekip ikinci gol için Yeşilkent kalesini ara ara yoklasa da kontrolü eline alan kırmızı-siyahlı ev sahibi ekip 67'de golcüsü Selçuk Vural ile eşitliği yakaladı. 

Moral bulan ev sahibi Yeşilkentspor, 77. dakikada ise tecrübeli oyuncusu Şeref Ören'in asisti ve Selçuk Vural'ın maçtaki 2. golüyle tabelayı kendi lehine çevirdi: 2-1


Redpaint'ten galibiyete prim dopingi! 

Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan ev sahibi Yeşilkentspor'da başkan Mahir Yayla "Takımımı aldığı 3 puan için kutluyorum. Zor bir karşılaşmaydı. Rakibimizi de tebrik ederim. Bizi ciddi anlamda zorladılar. Kendilerine ligde kalan maçlarda başarılar dilerim" derken takıma müjdeli haberi de vermeyi ihmal etmedi. 

Yeşilkentspor'un maddi ve manevi destekçilerinden olan ve ilçede faaliyet gösteren Redpaint firması/Şahin Kırmızı takıma prim sözü verdi. Başkan Yayla, Şahin Kırmızı'ya da prim için teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.