Perşembe, Mayıs 12, 2022

GOP Barbarosspor zirvede tek başına


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta oynadığı son maçta en büyük rakibi ve takipçisi İncirtepespor'u deplasmanda 4-2 yenen GOP Barbarosspor şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Esenyurt Belediye Stadı'nda oynanan maçta GOP Barbaros 9'da Erdem ve 17'de Recep'le iki farklı öne geçti. Ev sahibi takım 41'de Ömer ve 51'de Mehmet'le eşitliği sağlasa da 56 ve 75'te iki gol atan Recai Gaziosmanpaşa temsilcisine üç puanı getirdi. Böylece 9'da 9 yapan Barbarosspor, İncirtepespor'un 6 puan önünde konumunu sağlamlaştırdı.

GOP Barbarosspor Kulüp Başkanı Cezmi Kayhan, bu başarıda Oğuz Küçükyıldız ve İbrahim Gök'ten oluşan teknik heyetlerinin büyük payı olduğunu belirterek "İki çalışkan ve özverili teknik adamla güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Türk futbolu çok değerli iki insan kazanıyor" dedi. GOP Barbarosspor olarak planlı bir şekilde hareket ettiklerini ve amaçlarının şampiyonluğun yanında kurumsallaşma olduğunu belirten Kayhan, "Eğer tesisleşme konusunda da istediğimiz adımları atabilirsek GOP Barbarosspor'u ileride çok güzel günler bekliyor" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...