Salı, Eylül 14, 2021

Yeşilova Esnafspor, Süper Lig tecrübeli hocasıyla sezonu açtı


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor, 2020-21 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Yeşil-beyazlı kulüpte bu sezon teknik direktörlüğü, uzun yıllar profesyonel futbol oynayan, özellikle Sarıyer’in Süper Lig’de oynadığı dönemde bu takımın kalesini korumasıyla bilinen, kendisi de Yeşilovalı olan Tufan Engin yapacak. Teknik kadroda Yılmaz Akı yardımcı antrenör, Necdet Patron kaleci antrenörü olarak görev alacak. 



Hedef Bölgesel Amatör Lig

Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu M.Cem Özel,  mücadele gücü yüksek bir ekip kurduklarını, hedeflerinin tarihlerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu dile getirdi. Özel, “Geçen sezon 1. Amatör Lig’de şampiyon olan kadromuzdan bazı arkadaşlarımızla devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da var. Kulüp Başkanımız Ahmet Ulaş öncülüğünde amacımız geçen yıl olduğu gibi bu sezon da başarılı olarak Bölgesel  Amatör Lig’e yükselmek olacak. Güçlü bir kadromuz var. Yapacağımız iyi bir hazırlık sürecinden sonra inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi. 



Birçok transfer yapıldı
İç transferde Muhittin Yılmaz,Doğan Kıdak ve Gökhan Tanrıverdi ile yeniden anlaşmaya varan yeşil-beyazlılar dış transferde Şafak 76 Spor’dan Berkay Vatansever, İstanbul&Esenyurt Orduspor’dan Mehmet Erim, Havza Belediyespor’dan Regaip Polat, Beykozspor’dan Okan Engin, İstanbul Siirtgücü’nden Emin Çelik, Sultanmuratspor’dan Kadir Güven, Gürkan Kahveci, Göksel Bayraktar ve Miraç Güven, Zeytinburnuspor’dan Okan Özdemir, Tepecikspor’dan Yunus Emre Lale, Tekirdağ Kapaklıspor’dan Serdar Belikırık’ı renklerine bağladı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...