Perşembe, Eylül 02, 2021

Mehmet Bulduk yeniden Beşiktaş'ta


Beşiktaş Kulübü'ndeki başarılı çalışmaları ile bilinen scout Mehmet Bulduk 1 sezon sonra siyah beyazlı kulüpteki görevine geri döndü.

Beşiktaş profesyonel takımı ve Türk futboluna bir çok profesyonel oyuncu kazandıran Mehmet bulduk, Ulvi Güveneroğlu’nun yönetimindeki A takım scout ekibinde göreve başladı.

Beşiktaş Özkaynak düzeninde 2003-2010 yılları arasında antrenör olarak çalışan 2012 – 2020 yılları arasında da Beşiktaş profesyonel takım scout ekibinde çalışarak, yaptığı başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Mehmet Bulduk görevine tekrar döndü.

Bulduk: İşimiz genç yetenekleri keşfetmek

Birçok oyuncuyu profesyonel takımlara kazandıran Mehmet Bulduk yaptığı açıklamada “Öncelikle Beşiktaş profesyonel takım scout ekibine tekrar dahil olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben ve ekip arkadaşlarım Türk futboluna hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız günü kurtarmak değil Türk futboluna yetenekli gençleri kazandırmak ve genç yetenekleri keşfetmektir" dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...