Salı, Eylül 21, 2021

Arnavutköy Belediyespor son nefeste



ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 2 BURSA YILDIRIMSPOR: 1
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arnavutköy Belediyesporspor evinde misafir ettiği Bursa Yıldırımspor karşısında ilk yarısında varlık gösteremediği maçı ikinci yarı kopardı: 2-1

Arnavutköy ilçesi sınırlarındaki Bolluca Stadı’nda oynanan ve doksan dakikasında her iki takımın da  vasatı geçemediği maçta son gülen takım ev sahibi ekip oldu. 

Maça konuk ekip çok hızlı başladı. Özellikle orta sahayı elinde tutan Yıldırımspor birbiri ardına Arnavutköy kalesine yüklendi. Arnavutköy kalecisinin ve defans bloğunun sağlamlığı ilk yarıdaki farkı önledi. Müsabakanın 29.dakikasında Yıldırımspor ceza alanı yayının hemen üstünden bir frikik atışı kazandı. Kazanılan atışı Osman mükemmel kullandı ve barajın üstünden kalecinin uzanamayacağı köşeye yolladı ve durumu 0-1 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarıya Arnavutköy Belediyespor oyuncu değişiklikleriyle başladı. Teknik ekip tarafından yapılan bu değişiklikler maça olumlu yansıdı. Müsabakanın 72.dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına kadar inen Tolga ceza sahasına girer girmez mükemmel bir şutla takımını 1-1 beraberliğe taşıyan golünü attı. Bu golle birlikte iyice ateşlenen Arnavutköy ekibi oyun hakimiyetini eline aldı. Sağlı sollu baskını arttıran Arnavutköy Belediyespor müsabakanın 90.dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Arnavutköy adına penaltı atışını Samet gole çevirdi ve maç 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile noktalandı.

Arnavutköy Belediyespor 3 maçta 7 puanla, Gözgözler Akademi'nin ardından averajla ikinci sırada. İlk yenilgisini alan Yıldırımspor ise 2 puanda.
 
Stat: Bolluca
Hakemler: Berkay Erdemir, Burak Dilitatlı, Atakan Tutan
Arnavutköy Belediye: Kıvanç 9, Fuat 8, Okan 8, Mert 8, Samet 8, Mithat 8 (89’ Erkan 8), Mustafa 8 (89’ Mert 8), Osman 8 (82’ Siraç 8), Hüseyin 8 (46’ Tolga 8), Kerem 8, Halil 8 (46’ Sergen 8)
Bursa Yıldırım: Ersel 9, Mehmet 7, Osman 7, Mahmut 7, Muhammet 7, Fatih 7 (73’ Mustafa 6), Işık 8 (79’ Fatih 6), Fatih 7 (73’ Kadir 6), Mehmet 7, Doğukan 8 (66’ Batuhan 7), Emirhan 7
Skor: 2-1

Goller: 29’ Osman (Yıldırım), 72’ Tolga ve 90’ Samet (Arnavutköy)

Haber: Engin Akın


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...