Salı, Eylül 14, 2021

Hoşgeldin İstanbul Kartalgücüspor


İstanbul Gençlergücü Kulüp Başkanı olan ve Türkiye’nin en geç spor kulübü başkanı unvanına sahip olan Özgür Subaşı, bir kulübün daha başına geçti.

Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan ancak içinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve borçlar nedegiyle bir süredir faal olmayan Sarıgöl Birlikspor Kulübü’ne de sahip çıkan Subaşı bu kulübün yönetim kurulunu oluşturdu. Sarıgöl Birlikspor’un son yapılan genel kurulunda Subaşı başkanlığa seçilirken kulübün ismi İstanbul Kartalgücüspor olarak değişti. Siyah-beyaz-kırmızı renklere sahip olan İstanbul Kartalgücüspor Bakırköy’de faaliyet gösterecek.



‘İstanbul Kartalgücüspor bir alt yapı kulübü olacak’

Yapacakları çalışmalar ve yeni sponsorluk anlaşmaları ile İstanbul Kartalgücü spor kulübü Bakırköy de daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Özgür Subaşı “İstanbul Gençlergücüspor’dan sonra bu yeni kulübümüze de sahip çıkarak gençlerimizin spor yapabilecekleri yeni bir yer sağlamış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak. İstanbul Kartalgücüspor bir alt yapı kulübü olacak. Elimizden geldiğince genç sporcu kardeşlerimize ücretsiz futbol okulu ile spor yaptırmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken aynı zamanda çocuklarımızın da kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmasına yardımcı olmuş oluyoruz” diye konuştu.

Subaşı genel kurulun yapılarak isim değişikliğinin tamamlandığını ve TFF'ye başvuruda bulunduklarını, şu anda sadece onay gelmesini beklediklerini söyledi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...