Cumartesi, Eylül 04, 2021

Bu turnuva nefesleri kesecek!



Beykoz İlçesinin en eski maziye sahip Futbol Turnuvalarından olan ve son 8 yıldır Masterler-Veteranlar Turnuvası olarak gerçekleşen Kelle İbrahim Turnuvası hafta sonunda oynanacak müsabakalar ile başlıyor.

Turnuva Organizasyon Komitesi tarafından daha önce duyurusu yapıldığı üzere Gümüşsuyuspor Tesislerinde kuralların son kez duyurulması ve madde, madde üzerinden geçilmesi sonrasında yapılan Kura Çekimi ile maçların takvimi belirlendi.

Bu sene Kulüplerden gelen talepler doğrultusunda ertelene ve en son olarak Eylül Ayının ilk haftasında başlayacağı açıklanan Beykoz İlçesinin bu en özel turnuvasında toplamda 10 Takım iştirak edecekken 9 haftalık tek devreli müsabaka takviminde maç fikstürü de belli olmuş oldu.

Kura Çekimi toplantısında bir konuşma yapan Organizasyon Komitesi Teknik Sorumlusu Kamil Çolak, uzun zamandır düşünülen Turnuvanın 9.başlayacak olmasından mutlu olduklarını aktarırken, " Bu seneki turnuvada komite olarak köklü değişikliklere imza attık. İlk önce katılım ücreti alınmayacak. Takımlar sadece depozito ücreti verecek, müsabakaların ardından turnuva sonunda bu depozito kendilerine iade edilecek. Her maç öncesinde o müsabakaya ait ücret takımlar tarafından verilecek. Turnuvada TFF ve Sağlık Bakanlığının kuralları oynanacak. Takımların maçlara giriş ve diğer takımların çıkışları için iki ayrı kapımız olacak. Sahada her takımdan sadece bir sorumlu yer alacak" dedi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Pandemi sürecinde en aktif sportif faaliyetlerden birinin de Masterler-Veteranlar Turnuvalarının olduğuna dikkatleri çekerken, "Artık Beykoz İlçemizde bu anlamda son başlayacak Turnuvanın ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık tabiri caizse bir çeki düzen verilecek. Bu anlamda Kulüpler Birliği olarak İlk yapıldığı seneden itibaren Organizasyonun içinde bulunduğumuz Kelle İbrahim Turnuvasının bu sene 9.düzenlenecek olmasından son derece memnuniyet duyduk. Burada ilk kez bu derece ciddi bir çalışma ile belirlenen kuralar bundan sonraki turnuvalar için de bir milat teşkil edecek. Ben katılım sağlayan 10 takımımıza da başarılar, centilmence bir turnuva diliyorum. Beykoz İlçemiz adına örnek bir turnuva olacağına inancım tam. " diye konuştu.

Turnuvada ilk hafta maç programı şöyle oluştu...

1.HAFTA PROGRAMI

05,09,2021 PAZAR GÜNÜ

SAAT.16:45 Beykoz Ayyıldız-Dingil Masterler

SAAT.17:50 Orgir Kayalar Pas.-Beykoz Masterler

SAAT 19:10 Görele Masterler-Göksu Masterler

SAAT.20:25 Kozyatağı Masterler-Dereboyu Masterler

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...