Pazar, Eylül 19, 2021

İki İstanbullunun mücadelesinde gülen Silivrispor


SİLİVRİSPOR
: 2 İSTANBUL SİNOPSPOR: 1

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan iki İstanbul ekibinin mücadelesinde Silivrispor sahasında İstanbul Sinopspor'u 2-1 mağlup etti.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Hüseyin Aydoğan’ın çalıştırdığı İstanbul Sinop ve Ergun Ortakçı’nın yönetimindeki Silivrispor  ideale yakın on birleriyle çıktı. Müsabakanın ilk yarısı kora kor bir mücadeleye sahne oldu. Zaman zaman sertleşen oyunda kenar yönetimler oyuna zamanında müdahale ederek sertliği bir nebze olsun yatıştırmaya çalıştılar. 

İlk gol Silivrispor’dan geldi. Fatih’in İstanbul Sinop ceza alanı içine paralel gönderdiği topa ters bir vuruş yapan Sinoplu oyuncu kendi kalesine golü attı ve durumu 1-0’a taşıdı. İlk yarının son saniyelerinde Sinop takımı Silivrispor takımını bire bir yakaladı ve plase bir vuruşla top ağlara gitti ve maçta 1-1 beraberlik golü atılmış oldu. 

İkinci yarıya da her iki teknik adam aynı on birlerle çıktı. Müsabakanın 63.dakikasında Silivrispor galibiyet golünü penaltı atışından buldu ve maçı 2-1’e taşıdı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka ev sahibi Silivrispor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...