Salı, Eylül 21, 2021

İstanbul Mesudiyespor Keyfalan'da oksijen depoladı


İstanbul Mesudiyespor'un Ordu Mesudiye kampı sürüyor. Mor sarı beyazlı Ümraniye temsilcisi  Mesudiye'de bol bol oksijen depolarken sezona da oldukça sıkı hazırlanıyor.

Teknik direktör Erdal Yıldırım yönetiminde günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren takımda tempo her geçen antrenmanda artıyor.

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ekipte futbolcuların coşkulu ve keyifli olduğu gözlerden kaçmıyor. Kısa bir süre geçmesine rağmen futbolcuların birbiriyle kaynaşması dikkatleri çekiyor.  Sezona hazır ve eksiksiz bir şekilde girmek isteyen futbolcular antrenmanlarda varını yoğunu ortaya koyuyor.

Oldukça kaliteli ve alternatifli bir kadro kuran Ümraniye ekibinde futbolcular formayı kapabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor.Adeta bir aile ve kolej havasına bürünen kulüpte yöneticilerde antrenmanlara ilgi gösterirken sezonun başlaması adeta iple çekiliyor.

Oyuncuların istekli ve coşkulu olması başta teknik ekip olmak üzere yönetiminde keyifli günler yaşamasına sebep oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Keyfalan Yaylası'nda mangal partisi yapıp bol bol oksijen depolayan ekip 10 günlük kampın ardından İstanbul'a dönecek ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.