Salı, Eylül 28, 2021

Yerel Futbol ve macsonuclari.mobi




Futbol bugün yaş, cinsiyet ve sınıfsal katman farkı olmaksızın herkesin ilgisini çekmektedir. En hüzünlü anlarda bile bir futbol maçı büyük keyif verir.  Futbolun heyecanı ise yerelde başlar. 

Türkiye’de amatör futbol kulüpleri ateşli taraftarlara sahiptir. Seyir zevki veren futbol sadece güzel anlar için değil, aynı zamanda bir gelir kapısı olarak da günümüzde varlığına devam etmektedir. Canlı skor sonuçlarına göre oynanan iddaa programları dikkatli takipçilere kazanç kapısı olabilmektedir. Türkiye’de de yerel futbolu takip edenlerin canlı maçları ve iddaa oranlarını birebir takip ettikleri platform ise Macsonucları.mobi’ dir. Hem www.macsonuclari.mobi websitesinden hem de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ferkur.macsonuclarimobi Android uygulamasını indirilerek amatör liglerden dünya liglerine kadar maç sonuçlarını canlı takip edebilirsiniz.

YEREL FUTBOLDA BÜYÜK HEYECAN

Türkiye’de en üst seviye amatör futbol ligi olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilmektedir. İl Amatör Ligleri ise her ilde bulunan İl Amatör Lig Federasyonları tarafından düzenlenmektedir.  Bölgesel Amatör Lig (BAL)  Türkiye’nin 5. seviyedeki ligi konumundadır. Her ilden en az 1 takım katılım göstermektedir. Türkiye’de amatör liglerdeki takımların taraftarları bildiğimiz gibi tutkuludur. Yerel takımların tarafları maçlara yoğun ilgi göstermekte ve oyun başladığı andan itibaren takımlarını ateşli bir şekilde desteklemektedir.  Amatör ligi sadece o illerde bulunanlar değil, Türkiye’nin her yerinden insanlar takip etmektedir. Bununla bağlantılı olarak, maçların iddaa sonuçları da yüksek oranlı olmaktadır. Böyle olunca İzmir’deki bir yerel takımı İstanbul’da yaşayan birisinin de heyecanla takip ettiğini görürüz.

NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Yerel futbol maçlarına iddaa programı yaparken bazı hususlara dikkat etmek zorundayız. Her şeyden önce tuttuğumuz takımın büyüsüne kapılarak duygusal davranmamalıyız. Amatör takımlar arasında büyük çekişmeler olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Mutlaka oynayacağımız takımların önceki maçlardaki istatistiksel bilgilerine bakmalıyız. Amatör liglerdeki takımların ateşli bir taraftar kitlesine sahip olduğunu asla unutmamalıyız. Bu yüzden ev sahibi takım olmak ile deplasmana giden takım olmak arasındaki farkı iyi görmeliyiz. Çünkü deplasmana gidecek olan takımı büyük bir taraftar kitlesi baskı altına alacaktır. Yapacağımız iddaa programını da bu hususu göz önüne alarak yapmalıyız. İçerisinde kullanıcıların tahminlerini paylaştığı ve birbiriyle etkileşim içerisinde bulunduğu bir sosyal platforma da sahip olan  www.macsonuclari.mobi size son istatiksel bilgileri de sunmaktadır

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.