Perşembe, Eylül 23, 2021

İstanbul Gençlergücü Şengün ile yola devam


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Gençlergücü, teknik direktörlük görevi için geçen sezon olduğu gibi Rıfat Şengün’le anlaştı. Şengün hem A takım hem de alt yapı ve futbol okulundan sorumlu olacak.

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı imza töreninde yaptığı açıklamada “Rıfat Hocamız Güngören ilçemizin tanınan, sevilen teknik adamlarından. Dört sezondur beraber başarılı çalışmalara imza attık. Bizi Gururlandıran Genç Yetenekli Oyuncular çıkardık. Kendisine güveniyoruz. İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Camiası olarak bizim önceliğimiz gençlere spor yaptırırken, onları topluma faydalı başarılı birer birey olarak yetiştirmek zaten Kulübümüzde Futbol Okullarımız Ücretsiz Olarak faaliyet gösteriyor. Rıfat Hocamız da örnek kişiliği ve spor bilgisi ile tam bize uygun bir isim. Bu nedenle kendisine 2021-2022 Futbol Sezonunda bir yıl daha çalışma teklifinde bulunduk, sağ olsun kendisi de kabul etti. Bu sezon inşallah İstanbul Gençlergücü Spor Kulübümüzün ismini başarılarımızla birlikte tüm amatör futbol camiamıza duyurmak istiyoruz” dedi

Rıfat Şengün daha önce Haznedar Çetinkayaspor, Güngören Doğuşspor, 1453 Fatih Gençlik ve spor, Bakırköy Osmaniye İstiklalspor ve İstanbul Bafraspor’da görev aldı. Şengün son 5 Sezondur İstanbul Gençlergücü Spor kulübü Teknik Direktörü Olarak Görev Yapıyordu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...