Salı, Eylül 21, 2021

İkitelli Köyiçi'nde sezon öncesi üç kritik imza


İstanbul  Süper Amatör Lig takımlarından Başakşehir Ikitelli Köyiçi Spor Kulübü yeni sezon öncesi yapılanmaya giderken üç önemli mevkinin isimlerini belirledi.

Takım Bülent Çankaya'ya emanet
Yönetim takımın başına, camiayı 2017-18 sezonunda 1. Amatör Lig şampiyonu yapan teknik direktör Bülent Çankaya'yı getirdi. Kulüp Başkanı Tahsin Göç, "Bülent Hocamızla 1. Amatör'de şampiyon olmuştuk, şimdiki hedefimiz Süper Amatör Lig şampiyonluğu. Kendisine güvenimiz sonsuz" dedi.



Volkan Sapmaz sportif direktör
İkitelli temsilcisinde önceki yıllarda teknik direktörlük görevinde bulunan Volkan Sapmaz ise bu sezon sportif direktör olacak. Başkan Tahsin Göç, "Volkan Hocamızın benim ve kulübümüz için yeri ayrı. Kurulduğumuzdan bu yana bu camianın içinde. Kulübümüze, gençliğimize büyük hizmetleri oldu ve inşallah olmaya devam edecek. Sportif direktör olarak her türlü yetki kendisinde. Sözleşmemiz kağıt üzerinde 1 yıllık olabilir ancak biz kendisiyle ömür boyu sözleşme yaptık. Volkan Hocamız uzun yıllar kulübümüz vasıtası ile Türk sporuna hizmet verecektir" diye konuştu.


Ali Çetindağ'a önemli görev

Öte yandan İkitelli Köyiçi Spor Kulübü'nde A takım genel koordinatörlüğü görevine Ali Çetindağ getirildi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...