Perşembe, Haziran 22, 2017

Karabekirspor Geleneksel İftar Yemeği gerçekleşti

İstanbul Süper Amatör Ligi Ümraniye temsilcisi Karabekirspor Kulübünün İftar yemeği Ümraniye Belediyesi Hasan Can Başkanın Katkılarıyla Geneleksel hale gelen iftar programına yoğun ilgi ve katılımla Kadir Gecesi'ne yakışan birlik beraberlik içinde gerçekleşti.


Karabekirspor Kulübün Tesisleri'nde iftarda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Maliki Ejder Batur ve Sibel Şenocak Karabekirspor camiasını yalnız bırakmadılar.


Karabekirspor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya'nın İftar yemeğinde Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu, Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, Çakmakspor Kulübü Başkanı Seyfullah Aslantürk, Bağcılar Anadoluspor Kulübü Başkanı Murat Şahin, Kulüp yöneticileri futbolcuları ve Ümraniye ilçesinin vatandaşları yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti.


Açılış konuşmasını Karabekirspor Başkanı Salim Çetinkaya ''Ümraniye İlçesinde bu imkanların sağlanmasından dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ediyoruz. Geleneksel hale gelen İftar yemeğimizde bizleri yanliz birakmayan Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Kulüp Başkanları, Kulüp Yöneticilerine , Karabekirspor Futbolcularına ve konuklarımıza hoşgeldiniz' 'dedi.


Ümraniye İlçesi Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mahmut Eminmollaoğlu da konuşmalarında Ümraniye İlçesinde  Belediyenin  Kulüplere ve sporculara yapılan faliyetleri hakkında bilgiler verdiler.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Okyakmaz'da Karabekirspor Başkanı Salim Çetinkaya  başarılar diledi.


İftar Programında Karabekirspor'un Genel Kaptanı Cüneyt Oğurlu , Alt Yapı Hocaları Özcan Demir,Tarık Özcan ve Nahit Sıgırcı'ya göstermiş oldukları başarılardan dolayı plaket verildi.


 


Editör : Atilla DEMİR


 


 


 



 



 





 



 




 


 





 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...