Salı, Haziran 20, 2017

Ali Emin Punar 'Hedefimiz bir üst lig'

Hedefimiz üst lige çıkmak
1.Amatör Lig ekiplerinden Orhanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Emin Punar yapılan transferler, yapmayı düşündükleri transferler ve yeni sezon hedefleri ile ilgili görüşlerini sitemizle paylaştı.


Ali Emin Punar'ın görüşleri kısaca şu şekilde: "Bugüne kadar 5 oyuncu arkadaşımızı kadromuza kattık. Volkan, Kaan, Yasin ve Ramazan transferleriyle defansımızı güvenceye aldık. Zafer transferi ile orta sahamızı önemli ölçüde sağlama aldık. Transfer konusunda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bazı görüştüğümüz ve Orhanlıspor'a faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncular var. Bu oyuncularla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bir kaleci ile sağ ve sol kanada birer oyuncu almayı planlıyoruz. Yapacağımız bu transferlerle transferi kapatıp Temmuz ayının başlarında çalışmalara başlayacağız.
Hedefimiz üst lige çıkmak.Taraftarlarımıza çok iyi bir Orhanlıspor izletmek için elimizden ne gelirse fazlasını yapacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşarak Süper Amatör Lig biletini alan takımlardan biri olacağız." dedi ve yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi.


Muhabir: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.