Çarşamba, Haziran 21, 2017

Ümraniye Yamanspor iftarda yerel futbol ekibini konuk etti

İstanbul 1.Amatör lig Ümraniye temsilcisi Yamanspor kulübünün iftar davetine icabet etmek için Yerel Futbol ekibi olarak Ümraniye ekibinin lokalini ziyaret ettik.


Yamanspor Kulübü Başkanı Sayın Mahmut Celal Kalyoncu,Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Atilla Demir ve Kulüp Antrenörü Sayın Saygın Cergenç'le hem güzel bir iftar yaptık,hemde amatör futbol üzerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
"Mahmut Başkan sporu çok seven bir insan. Çocukların spor yapması için gerek paramızı gerekse zamanımızı veriyoruz diyerek söze başlıyor. Mahmut Başkanın ağzından bizce herkesin kulağına küpe olacak adeta ders niteliğinde sözler ardı ardına dökülüyor. Kendi ailemize bile kulübümüze ayırdığımız zaman kadar zaman ayıramıyoruz. Yamanspor kulübü olarak amacımız çocuklarımızın spor yapması ve kendilerini sporun gücüyle sosyal olarak toplum içinde daha iyi ifade etmesi. 1.amatör ligle Süper amatör lig arasında mücadelemize devam ediyoruz. Amatör futbola ülkemizde çok fazla kaynak ayrılmıyor.Kulüplere daha fazla olanaklar sağlanmalı.Kulüplerimiz kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor.Daha fazla spor alanları olmalı.
Amatör takımların yaşaması kolay değil. Ama neredeyse her kulüp bu zor şartlara rağmen kadrosunu baştan aşağı değiştiriyor. Bu böyle devam etmemeli.Kulüpler elindeki kısıtlı imkanları çok daha olumlu kullanmalı. Kulüpler çekirdek kadrolarının üzerine en fazla 3-4 transfer yapmalı.
Biz bunu uygulamaya çalışıyoruz.Kadromuzu muhafaza edip 1-2 oyuncu alarak mücadelemize devam ediyoruz" diyerek sözlerine son veriyor.
Sohbetimiz bu şekilde Yönetim Kurulu Üyesi Atilla bey ve antrenör Saygın hocayla sürüyor."Yönetim Kurulu Üyesi Atilla bey ve Antrenör Saygın hoca da Ümraniye Yamanspor kulübü olarak bundan sonra Mahmut Başkanımızın liderliğinde çocuklarımızın geleceğine katkı sunmak için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.Çocuklarımızın sporun fiziksel ve ahlaki değerleri içinde gelişimini sürdürmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ümraniye Yamanspor kulübü olarak centilmence bir şekilde sporun içinde kalmaya devam edeceğiz" diyerek sohbetimize katkı sundular.



Yerel Futbol ekibi olarak bizleri konuk eden ve iftar sofrasında ağırlayan Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Sayın Mahmut Celal Kalyoncu bey'e,Yönetim Kurulu arkadaşlarına ve Antrenör Saygın hocaya ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.


MUHABİR:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...