Perşembe, Haziran 22, 2017

Sarıgöl Birlik U11 geliyor

Küllerinden doğmaya çalışan ve bir spor kulübü olmak için ne gerekiyorsa esirgemeyen Sarıgöl Birlik camiası, kulüp adına başarılı bir ilke imza attı.


Geçtiğimiz sezondan itibaren kulüp yönetiminde köklü değişiklikler yaparak sezona başlayan ve A takım yanı sıra altyapı liglerine uzun bir aradan sonra katılan Sarıgöl Birlik, bu sıralar U11 takımı için mücadele ediyor.


Bugün Kocamustafapaşaspor ile ilk hazırlık maçına çıkan ekip, sahadan 7-3'lük mağlubiyet ile ayrılsa da gelecek adına iyi sinyaller verdi. Maçtan sonra U11 takımına kulüp lokalinde ise kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Hem futbolcu hem yöneticilik görevini üstlenen Fatih Tetikel ve antrenör İsmail Ölmez'in çalışmalara yön verdiği kategoride, ekip yeni sezonda daha çok altyapı kategorilerine katılmak için mücadele vereceklerini belirtti. 


Fatih Tetikel ise sitemize yaptığı açıklamada "Uzun bir zamandan sonra İsmail hoca ile U11 takımını kurduk ve bugün ilk hazırlık maçımızı da yaptık. Çocuklarımızı spora teşvik için elimizden geleni yapacağız. Kocamustafapaşaspor Kulübü'ne ise misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim." dedi. 


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...