Salı, Haziran 20, 2017

TÜFAD İstanbul Şubesinden iftar

Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezinde Tüfad İstanbul şubesinin düzenlediği iftar programı Avrupa yakası antrenörlerinin katılımı ile gerçekleşti.


Geçen hafta başı Anadolu yakasında düzenlenen iftar programından sonra Avrupa yakası antrenörleri için düzenlenen iftar programına katılım oldukça fazlaydı. İftar öncesi Kuran tilaveti vardı.


Tüfad İstanbul Şube Başkanı Halit Önsen yaptığı konuşmada yaptıkları çalışmalara durmadan devam edeceklerini belirtti. Ayrıca yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve diğer kurumlara teşekkür etti ve yaklaşan bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ederek , katılım yapan antrenörlere teşekkür etti.


Söz alan Tff Yönetim Kurulu üyesi , TASKK Başkanı ve İASKF Başkanı Ali Düşmez 20.000 kayıtlı antrenör olduğunu ve bunun 13.000'inin faal olduğunu vurguladı. Düşmez Fair play'in çok önemli olduğunu ve bunda antrenörlere çok iş düştüğünü belirterek ileride çok başarılı birer spor adamı olunmasını temenni etti, buna örnek olarak Fatih Terim'i örnek göstererek "Sizlerin içinden gelen birisidir bunu örnek almak lazım" dedi. İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörler Evi'ndeki kendi tertiplediği iftar programını bekletip antrenörlere verdiği değeri göstererek Tüfad iftarına katıldığını belirten Düşmez , "Tüm camianın bayramını şimdiden kutlarım ve hayırlara vesile olmasını dilerim diyerek" sözlerini tamamladı ve kendi düzenlediği iftara katılmak üzere salondan ayrıldı.


TÜFAD Başkanı İsmail Dilber konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Dilber , "İftar yemeği sırasında konuşmaları dinlemek zordur" diyerek salonu tebessüm ettirdi. Katılan herkese teşekkür eden Dilber yakınlaşan bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulunup konuşmasını tamamladı.


Antrenörler uzun zamandır görmedikleri dostlarını görerek bir arada iftar yapıp sohbetler ettiler.


 


 Haber : Ogün Koca


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.