Perşembe, Haziran 22, 2017

Hep para hep para , çözüm ALT YAPI

Yeni bir sezon ve yine hareketli transferler !!!


Her sezon başında olduğu gibi bu sezonun başında da ha bi gayret transfer çalışmaları ha bi gayret yeni kaynaklar için muammalı çalışmalar falan.


Eee tabi kolay değil , artık İstanbul ilimizde amatör camia ilginç bir yarış içerisine girdi ve bu yarışın içinde olmak ve kalabilmek için her yol deneniyor. Yolların biri iyi transferler yapmak !!! biri iyi hoca bulmak !!! Yine lige başlarken son hafta takım değiştirenler , parayı alamadım diyerek bırakanlar v.s.


Şimdi soruyorum her sene transfer her sene yeni oluşum BU NEREYE KADAR OLACAK BÖYLE , HEP PARA HEP PARA …


Ne zamanki alt yapıya önem verilir , kulübün değeri genç oyunculara işlenir ve gelecek olan maddi kaynaklar ile takımın öz kaynakları olan alt yapı oyuncuları A takım kategorisine kadar yükselir o zaman işler daha farklı olur. Bunu yapan kulüplerimiz o kadar rahatlarki , maşallah dememiz gerekiyor.


Bırakalım bu kupa şan şöhret sevdasını , gerçek amatör gibi olalım ve alt yapılarımıza önem verelim. Alt yapıdan çıkacak oyuncular birer değerdir , hocaları en az o popilite sahibi olacak oyuncu kadar değerlidir. Bu hocalara sahip çıkalım. A takımlar için verdiğinizin tamamı olmasada %50 değer kadar vereceğiniz değer bile yeter.


A takım için musluklar sonuna kadar açılsın , imkanlar seferber olsun oh ne alâ , alt yapıya gelince arta kalanlar ile idare edin , bir iki mağlup olunca ligden çekin. Yenile yenile yenmeyi öğrenecek olan onlar , ama şans verecekler nerede ? Daha öncede yazdım yine yazıyorum hep yazacağım.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.