Cuma, Haziran 23, 2017

Bağcılar Güneşli'de hedef BAL

 

2017-2018 sezonu için Süper Amatör Ligde mücadele eden takımlar transferlere başladı. Bağcılar ilçesinin Süper Amatör ligde mücadele eden takımlarından Bağcılar Güneşlispor'dan yeni sezon ile ilgili açıklama geldi.

 

Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar yeni sezon için Temmuz'un ortasında transferler görüşmelerine başlayacaklarını belirtti.

 

Başkan Sayar "Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşayan takımımız bu sezon hedefi gurubunda şampiyon olarak klasmanda da BAL'a yükselecek bir takım oluşturacağız"dedi.

 

Kulüp Başkanı Mithat Sayar "Bu sezon için kısmet olursa hocamız Arif Çil ile çalışacağız. Kendisi bize transfer için bir rapor verecek. Bu doğrultuda Temmuz ortasından sonra transferlerimizi patlatacağız. Genç ve dinamik bir kadro kurmaktan yana bir tavrımız olacak. Öncelikle kendi oyuncularımız olacak. Takviyeler yapacağız. Hocamız ne isterse biz onu yapacağız"dedi.

 

Çıtayı yüksek tuttuklarını belirten Sayar "Büyük paralar harcamak iyi takım kurduğunuz anlamına gelmiyor. Mücadeleci bir takım kurulmasından yana bir yönetim kurulu kararı aldık. Tâbi ki hocamızın çizeceği rapor bize yön verecek" dedi.

 

 

Bağcılar Güneşlisporun Ağustos başında top başı yapacağını belirten Başkan Sayar "Hocamız isterse hazırlık döneminde oluşacak takımımızı en azından bir hafta kampa alacağız. Şuanda her yerden takımımız da oynamak isteyen onlarca futbolcu gerek şahsımı gerek hocamızı gerekse diğer yönetici arkadaşlarımızı arıyorlar. Burada asıl olan Bağcılar Güneşlispora fayda sağlayacak doğru oyuncuları seçmektir" dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...