Salı, Haziran 20, 2017

Bahçeköyspor'a gol kralı

Son olarak Sarıyer F.S.M. formasını terleten başarılı golcü Umut Gürkan Cunduk Süper Amatör Lige çıkmak için kadro oluşturan Bahçeköyspor ile anlaşma sağladı.


 


Sarıyer F.S.M. ile 33 gole imza İstanbul Bafra forması ile de 13 gol kaydeden başarılı golcü yeni sezonda Bahçeköyspor ile Süper Amatör bileti kovalayacak.


 


Reşitpaşa ile başlayan futbol yaşantısında 8 sezon bu ekibin formasını terleten Umut Gürkan, daha sonra transfer olduğu Boğaziçi'nde hem şampiyonluk hemde attığı 39 gol ile gol krallığı yaşadı. Tekrar Reşitpaşaspor'a transfer olan 1995 doğumlu oyuncu bu ekipte de 21 gol ile hem gol krallığı hem de şampiyonluk yaşadı. Daha sonra Etilerspor anlaşan ve bu ekipte de şampiyonluk ile gol krallığını aynı anda yaşayan genç golcü İstanbul Bafra ve Sarıyer F.S.M. takımlarında attığı toplam 45 gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca Umut Gürkan İstanbul Bafraspor'dan ligde kalma mücadelesi veren Boğaziçispor takımı ile ligin son iki maçında yer alıp bu iki mücadelede rakip filelere 5 gol bırakarak takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.