Salı, Haziran 20, 2017

Bandırmaspor'da ilk aday Mirza

Geçtiğimiz sezon TFF 1.Ligde küme düşerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Bandırmaspor’da sular durulmuyor. 30 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda başkan adayının çıkmaması üzerine olağanüstü kongre 29 Hazirana ertelenmişti. 29 Haziran günü yapılacak kongrede başkanlık için ilk adaylığını açıklayan Göksel Karlahan oldu. Bandırmaspor eski yönetim kurulu üyesi Göksel Karlahan, yerel basınla bir araya geldiği iftar yemeğinden sonra Bandırmaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


‘Başkanlığa Adayım’
‘Dursun Mirza’ya başkan adayı bulamıyorum sözleri üzerine başkan olabileceğimi ifade ettim. Ama o da bana 2 milyon TL getir diyor. Başkan olarak 11 milyon TL borcu zaten üzerime alıyorum. Bankalar kanalıyla be nbu borcu çeviririm, zira ben ticaret adamıyım. Benim Dursun Başkanla da Edip Başkanla da ilişkilerim gayet iyidir. Dursun Mirza yeter ki Elmastaş yönetimine verdiği desteği bize de versin.’
Başkanlığa adaylığını açıkladıktan sonra sözlerine devam eden Mirza; "Bandırmaspor Kulubüne asla siyaset karıştırmayacağım. Kulübe kim yardım ederse onun elini öperim. Şunu da açık yürekle söyleyeyim ki, birileri Bandırmaspor’u siyasete alet etmek isterse bende siyasetin kralını yaparım. Benimd e tutunacak arkamda duracak büyüklerim mutlaka vardır. Listem tam olarak hazır değil. Dursun başkan ile görüşmem de onun da önereceği isimlerle çalışmak isterim. Bu saatten sonra geri adım atmam söz konusu değil. Başka adaylar da çıksa ben sonuna kadar adayım" diyerek sözlerini sonlandırdı.


Muhabir: Can Mutlu

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.