Pazartesi, Eylül 19, 2016

İstanbul Malatyaspor deplasmanda farka koştu

Yılmaz AKTEPE/ İstanbul Süper Amatör Liginin güçlü ekiplerinden İstanbul Malatyaspor deplasmanda oynadığı Küçükçekmece İkitelli spor maçında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçı 5-2 kazanmasını bildi.
Küçükçekmece Halkalı Etap Sahasında 9.Grupta Ligin 2.Haftası Küçükçekmece İkitelli spor ile İstanbul Malatya spor takımları karşı karşıya geldiler. Bu önemli maçı Oğuz Kaan Işık, Ertuğrul Yolcu ve Gökhan Yılmaz Hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi İkitelli spor başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye yüklendi.
3.Dakikada Sağ taraftan ortalan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden İkitelli spor takımında Murat topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.

11..Dakikada İkitelli spor takımında Ahmet Faruk atılan uzan topla kaleci İbrahim’le karşı karşıya kaldı ve kalecinin sağından topu ağlara yolladı ve farkı ikiye skoru da 2-0 yapan gollü attı.
16.Dakikada misafir takım İstanbul Malatya sporda Batuhan ceza sahası içinde topla buluştu yerinde vuruş vuruşu top ağlara gitti ve skor 2-1 olurken farkta bire inmiş oldu.

31.Dakikada İstanbul Malatya spor takımında ilk gollün sahibi Batuhan yine ceza sahası içinde topla buluştu ve kaleci Uğurun solundan topu ağlara yolladı Batuhan kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarken skora da eşitliği getiren golü attı skor 2-2 oldu.
39.Dakikada İkitelli spor savunması İstanbul Malatya spor Hakanın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu karşılaşmanın orta hakemi Oğuz Kaan Işık penaltı notasını gösterdi sarı kırmızılı takımda topun başına geçen Muharrem topu ağlara yollayarak skoru 3-2 yaparak öne geçen gollü attı. Maçın ilk yarısı misafir takım İstanbul Malatya sporun 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

82.Dakikada İstanbul Malatya spor takımında günün başarılı isimi olan Batuhan Het-rik yaparak kendisinin üçüncü takımının dördüncü gollünü atarak farkı ikiye çıkarırken skoru da 4-2 yapan gollü kayıt etti.

87.Dakikada İstanbul Malatya spor takımında Hakan karşılaşmanın skorunu belirleyen gollü attı ve misafir takım İstanbul Malatyaspor ikitellispor karşında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininde kopmayarak karşılaşmayı 5-2 kazanmasını bildi.

İstanbul Malatyaspor takımı deplasmanda oynadığı ikinci maçını da kazanarak puanını 6'ya çıkartarak gruptaki iddiasını ikinci haftada devam ettirdi.
İkitelli spor ise geçen hafta deplasmanda aldığı yenilginin üzerine ikinci maçı da kendi saha ve seyircisinin önünde farklı skorla mağlup olarak ikinci haftada puansız kapatan takımlar arasına adını yazdırdı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...