Pazartesi, Eylül 26, 2016

Yenilgisiz lider Altınsabanspor

Altınsabanspor Kulübü’nün U19 futbol takımı, 10. haftayı da namağlup tamamladı. 30 puanla liderlik koltuğunda bulunan genç yıldızlar, bitime 4 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Karşılaşmalar boyunca 59 gol attı, 5 gol yedi.

Altınsabanspor genç takımı 11. hafta karşılaşması için hazırlık çalışmalarına başladı. Genç futbolcular Antrenör altyapı antrenörleri gözetiminde, büyük bir özveri ve disiplin içinde çalışmalarını Altınsabanspor tesislerinde sürdürüyor.

19 yaş grubunda mücadele eden genç oyuncuları başarılarından dolayı kutlayan Altınsabanspor Kulüp Başkanı Hüsnü Doğan “Hedefimiz Türkiye şampiyonasında derece yapmak ve Bursasporumuza sporcu kazandırmak. Bu yıl Bursaspora Üç Genç oyuncularımız Hüseyin Karga, Emirhan Kılıç ve Efe Ceylan’ı vererek neler yapmak istediğimizi gösterdik” dedi.

U19 Futbol Takımı’nın oynanan maçlar sonunda yenilgisiz olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, bu gençlerin kolay kolay elde edilemeyecek bir başarıya imza attıklarını söyledi. Bu başarının ancak çok çalışmak ve disiplinli olmakla mümkün olabileceğini dile getiren Başkan Hüsnü Doğan, Genel Direktör Mehmet Biçer, Antrenör ve genç futbolculara başarılarının devamını diledi.

Altınsabanspor kulüp başkanı Hüsnü Doğan son olarak yaptığı açıklamada “Altınsabanspor kulübü olarak alt yapı takımlarımıza çok önem veriyoruz. U-15 ve genç takımlarda başarılı bir şekilde liglere devam ediyoruz. U- 15 te gurubumuzda ikinci sırada 2 malubiyet, 1 beraberlikle yerimizi koruyoruz. U-15 Genç takım gurubumuzda cumartesi günü Dikkaldırım sahasında Bosch sporu 2-1 yenerek ligde ikincilik yerini korudu. U-19 futbol takımımız Pazar günü Hacıvatsporu 8-1 gibi farklı skorla yenerek nağmalup olarak liderliğini sürdürdü. Genç takımlarımız elit liginde hedefimiz dört kategoride Türkiye şampiyonasına gitmek. Başta yönetim kurulunun ve genel koordinatör Yılmaz Ayten, genel direktör Mehmet Biçer ve Ersin Ceylsn genel koordinatör ve teknik sorumlusu ve ekibinde bulunan hocalar önderliğinde çalışmalarımızı sürdürmek” dedi.

Alt yapı koordinatorü Ali Osman Ferik hocanın önderliğinde yaz okulunu yüz yirmi öğrencisiyle tamamladı. Kış okulu kayıtlarının başladığı kulüp tarafından duyuruldu.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.