Çarşamba, Eylül 28, 2016

Üsküdar Anadoluspor'da hedef şampiyonluk


İstanbul 1. Amatör Lig'de yeni sezonda takımı Özcan Sarıtaş'a emanet eden Üsküdar Anadolu yönetimi lige hazırlanmaya yaklaşık 2 ay önce başladı. Özcan hocanın istekleri doğrultusunda eski kadrosundan koruduğu 14 isime ek olarak Alparslan Kösedağı, Hayrettin Efe Türk, Hakan Kefelioğlu, Enver Turhan, Eren Arısoy, Furkan Timaç, Ethem Budaker, Hacı Ahmet, Güven babacan kadrosuna kattı.

22 kişilik bir kadroyla lige start verecek Üsküdar Anadolu takımında hedef Şampiyonluk. Ligin başlamasına 1 hafta kala son hafta sonunu boş geçirmeyen Üsküdar Anadolu takımı salon çalışması ardından mangal keyfi yaptı. Takımın morallerinin üst seviyede olması dikkatlerden kaçmadı.



Sarıtaş: Zirveye çıkacak gücümüz var
Teknik Direktör Özcan Sarıtaş yaptığı açıklamada "Takım kaptanlığına Hüseyin Karadenizi getirdik. Yaş ortalaması 18 olan bir takım kurduk. Koşan mücadele eden ve asla vazgeçmeyen bir takım izlettireceğiz. Yolun sonunda zirvede bulunup bir üst lige adımızı yazdırmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var" dedi. 

Yönetim Kurulu'ndan Sinan Baykan ise "Çocuklara olan güvencimiz tam, emeklerimizin karşılığını bu sezon bu çocuklar verecek gereken sözü sahada söyleyecekler. Gelecek hafta Heybeliada maçından zaferle döneceklerinden ve lig sonunda zirvede olacağımızdan şüphem yok" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Şükran Yılmaz ise yaptığı açıklamada "Sonuçlar ne olursa olsun centilmen olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Sporun gerektirdiği doğruları yapacağız zaten bunları yaptıktan sonra sonuç ve başarı gelecektir. Takımımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.




HABER-FOTOĞRAF: CEM TAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.