Pazartesi, Eylül 26, 2016

Biletli olmalarına rağmen stada alınmadılar!


3. Lig'de dün Sultanbeyli Belediyespor ile Payasspor arasında oynanan maç öncesinde büyük bir skandal yaşandı. Yaklaşık olarak 200 civarında taraftar grubu ellerinde bilet olmasına rağmen stada sokulmadı ve sonrasında büyük çaplı olaylar yaşandı.

Kulüp personeli Hüseyin Ak, kapıdaki turnike görevlilerine talimat vererek ellerinde biletleri olmasına rağmen Sultanbeyli Belediyespor'a gönül vermiş taraftarları stada sokmadı.

Suçlu muamelesi yapıldı
Tek amaçları Sultanbeyli Belediyespor'u desteklemek olan taraftarlar, bu duruma tepki gösterince olay yerine çağrılan emniyet güçleriyle karşı karşıya kaldı Taraftar pozisyonundan çıkıp suçlu pozisyonuna giren Sultanbeyli Belediyespor'a gönül veren taraftar grubunun bu durumuna kulüp yönetimi de tepkisiz kaldı.

Yönetimi istifaya davet ettiler
Karşılaşmanın ancak 30. dakikasında stada girenbilen taraftarlar, yönetime öfkeli... Başta yönetim olmak üzere, Hüseyin Ak ve güvenlik amirini istifaya davet eden taraftarlar aksi takdirde her maçta protesto edeceklerini duyurdular.

Öte yandan karşılaşma 2-2 sona erdi.

Kaynak: Anadolu Yakası Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.