Perşembe, Eylül 29, 2016

Yeşilova Esnaf'ta Nejat Öntaş farkı


Süper Amatör 8.Grup ekiplerinden Yeşilova Esnafspor ligin ilk iki haftasında attığı 1 gole karşılık kalesinde 6 gol görürken, ligin dibine de demir atmıştı.

Hafta sonu oynanan  müsabakada da grubun favorileri arasında olan Altıntepsi'yi konuk eden Yeşilova Esnafspor, 9 kişi ile tamamladığı mücadeleden 3 puan almayı başardı.

Karşılaşmanın 10.dakikasında Tugay ile öne geçen Yeşilova Esnafspor, kalesinde gole engel olamadı ve skor 1-1 oldu. Bunun üzerine bir de kırmızı kart görerek devreyi de 10 kişi tamamladılar.

İkinci yarıya eksik başlayan ev sahibi ekip için tehlike çanları çalarken, Emrah'ta kırmızı kart yiyince Yeşilova Esnaf sahada 9 kişi kaldı. Herkes 9 kişi kalan ev sahibi ekibin oyuncu değişikliğine giderek defansa ağırlık vereceğini düşünürken, Teknik Direktör Nejat Öntaş, kanata Hakan ve forvete Ozan Şala'yı sürdü. 69.dakikada sonradan oyuna giren Hakan'da hocasının güvenini boşa çıkarmadı ve takımını 2-1 öne geçirdi. 2.golü sayılmayan ve kaleci Cem'in kurtarışları ile farkı arttıramayan eksik Yeşilova Esnafspor, Nejat Öntaş yönetiminde çıktığı ilk müsabakada 2-1'lik skor ile 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Yeşilova Esnafspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Nejat Öntaş yaptığı açıklamada, "Elimizde tabiki sihirli değnek yok. Galibiyette elbette benim de payım vardır. Ancak buradaki aslan payı, sahadaki aslanlarımın. Aynı oyuncu grubu ile bazılarının mevkilerinde bir takım değişiklikler yaparak mücadeleye çıktık. Karşılaşmanın hakemi de 2 oyuncumuzu ihraç etti ancak bunlarda da haklıydı diyebilirim. Maça çıkarken oyuncularımla bazı şeyler konuştuk. İlk iki haftada alınan mağlubiyetlerden dolayı onlarda hem gergin hem de üzgünlerdi. Çıkıp aslanlar gibi oynayıp, sahada gerekeni yaptılar. Önce bozuk olan moralimizi düzelteceğiz. Ardından güvenimizi tekrar kazanacağız. Ondan sonra da bu galibiyetin tesadüf olmadığını, iyi yolda olduğumuzu kanıtlayacağız. Beni mahcup etmeyen, sahada terinin son damlasına kadar savaşan, aslanlarıma ve özellikle bizi yalnız bırakmayan, desteğe gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...