Pazar, Eylül 25, 2016

Kuştepespor Burak ile güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kuştepespor, zorlu Kuruçeşmespor deplasmanında Burak Ergin'in 7. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Serhat Tan yönetirken, yardımcı hakem olarak Mücahid Adem Çelebi ve İsmail Çalışkan görev yaptı.

Konuk Şişli temsilcisi, ilk çeyrekteki etkili oyunu neticesinde golü de buldu. 7. dakikada gelişen Kuştepespor atağında Muhammet Balcı, orta sahada aldığı pası savunma arkasına çok güzel bir şekilde bıraktı. Sol kanattan koşu yapan Burak Ergin, karşı karşıya pozisyonda bitirici vuruşu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında Kuştepespor büyük bölümde oyunun hakimi oldu ancak Kamuran Gazi'nin talebeleri, bulduğu pozisyonlarda son vuruşlarda etkisiz kaldı. Rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanan Kuruçeşmespor'un çabaları ise skora dengeyi getirmek için yeterli olmadı.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Kuştepespor puanını 7'ye yükselterek zirveye ortak oldu. Şişli ekibi, 4. haftada sahasında Yeşilpınarspor'u konuk edecek. 3 puanda kalan Kuruçeşmespor ise Kestanelikspor deplasmanına gidecek.

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Serhat Tan, Mücahid Adem Çelebi, İsmail Çalışkan
KURUÇEŞMESPOR: Mustafa, Coşkun, İsmail, Kadir Eren, Arif Emre, Berke Bekir, Ömer, Oğuzhan, Burak Kısa, Burak Murater, Serhat Altın
Yedekler: Yusuf, Burak Cebeli, Murat, Ramazan, Mehmet, Ömer, Yasin
TEKNİK SORUMLU: Birol Sarıer
KUŞTEPESPOR: Oğuz, Hasan, Cihan, Uğur, Adem, Okan, Sercan, Batuhan, Muhammet, Çağrı, Burak
Yedekler: Ahmet, Uygar, Orhan, Ali Feyyaz, Burak, Emirhan, Oğuz
TEKNİK SORUMLU: Kamuran Gazi
GOL: 7' Burak Ergin

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER


Kuştepespor Teknik Direktörü Kamuran Gazi

Kuruçeşmespor










Kuştepespor

Kuştepespor

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.