Pazartesi, Eylül 19, 2016

Trabzonspor gençleri gelecek adına umut verdi

Yılmaz AKTEPE/Yaş ortalaması 22-23 olan genç bir takım oluşturan İstanbul Trabzonspor yeni Futbol sezonu hazırlık maçında hafta sonu kendisi gibi İstanbul 1.Amatör Lig’de mücadele eden Fatih Mimar Sinanspor’u ağırladı.

Halkalı Etap sahasında oynan karşılaşmayı ev sahibi İstanbul Trabzonspor, Cansu, Ahmetov, Haktan penaltı ve Sait'in attığı gollerle Fatih Mimar Sinanspor’u 4-2 mağlup etti.
Yeni sezona gençlerden oluşan kadrosuyla hazırlanan İstanbul Trabzonspor lig maçların başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren Bordo Mavili yöneticilerden Recep Kelment yaptığı açıklamada, Fatih Mimarsinanspor karşısında futbolcuların ortaya koyduğu mücadelenin gelecek adına umut verdiğini Yaş ortalaması çok genç bir takıma sahip olduğunu belirterek, "Gençlere güvenim sonsuz. Bu seneki planlamamız geleceğin takımını oluşturmaktı. Temeli çok sağlam attık. Gençler bir-iki sene sonra İstanbul Trabzonspor ’u yukarılara taşıyacaktır. Bu sezondan da umutluyum. Genç bir kadroya sahip olabilirim fakat bu bizim zayıf takım olduğumuzu göstermez. Aksine çok koşan, mücadeleyi elden bırakmayan, kazanma hırsı yüksek bir takım olacağız. Gençler bana bu ışığı verdi. Lige kadar daha iyi bir İstanbul Trabzonspor olacak. İyi yolda gittiğimizi söylemek istiyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.