Pazartesi, Eylül 26, 2016

Çayırbaşı'nda puanlar paylaşıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 10. grupta mücadele eden Sekbanlarspor deplasmanda karşılaştığı Yeniköyspor ile yenişemedi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Sarıyer Çayırbaşı Sahasında gerçekleşen müsabakayı Gökalp Kurt, Mustafa Yılmaz, Ömer Gülhan hakem triosu yönetirken saha komiserliğini Mustafa Sarı üstlendi. ev sahibi Yeniköyspor’un başlama vuruşu ile başlayan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile devam ederken her iki kaleciyi zorlayan her hangi bir pozisyon gerçekleşmedi.

İkinci yarıya daha atak bir futbol ile başlayan Yeniköyspor 54. dakikada Doğuhan Topal’ın kafa vuruşu ile Sekbanlarspor ağlarını havalandırdı. Gol sonrası daha atak bir futbol sergileyen Sekbanlarspor topu Yeniköyspor yarı sahasına hapsetti. 74. dakikada Yeniköyspor ceza sahası içinde gelişen bir atak sonucu hakem Gökalp Kurt penaltıya hükmedince topun başına Sekbanlarspor kaptanı Ömer Hacısalihoğlu geçti. Kullanılan penaltı vuruşunu Yeniköyspor kalecisi Hayrullah Şengül kurtardı.

Penaltıyı kaçıran Sekbanlarspor gol yollarında ataklarını sürdürürken 78. dakikada Ozan Arslanağız mükemmel bir aşırtma şutla Yeniköyspor kalecisini avlamayı başararak takımının beraberlik sayısını ağlarla buluşturdu.

Gol sonrası her iki takım oyuncuları da galibiyet için istekli bir oyun ortaya koyarken sertleşen oyun sonucu hakem Gökalp Kurt her iki takım oyuncularına da çok sayıda sarı kart gösterirken 81. dakikada Sekbanlarspor futbolcusu Sinan İnci kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan itibaren müsabakada başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Sekbanlarspor 3. hafta sonrası grupta 5 puanla 4. sırada kalırken Yeniköyspor ilk puanını alarak 9. sırada kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK







Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...