Pazar, Eylül 25, 2016

Sultangazispor 'Yıldırım' gibi!


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve TFF 3. Lig şansı play-off’ta kaybeden Sultangazispor, 2016 -2017 sezonunun ilk karşılaşmasında evinde Lüleburgaz Yıldırımspor’u konuk etti. 

Cebeci Arena Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Sultangazispor’un üstünlüğü ile sonuçlanırken ev sahibi ekip karşılaşmayı da 4-0 kazanarak sezona farklı galibiyetle başladı.

Sultangazispor, karşılaşmaya baskılı başlayan taraf oldu. Başlama vuruşu ile birlikte rakibine baskı kuran ev sahibi ekip İbrahim Traore ve Ahmet Gündoğdu ile bir çok gol pozisyonu yakaladı ancak bu pozisyonlardan sonuç çıkaramadı.

Karşılaşmada ilk yarının bitimine dakikalar kala Sultangazispor’un 10 numarası Ahmet Gündoğdu attığı golle takımının soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı. İkinci yarıya ilk yarıdan daha iyi bir başlangıç yapan Sultangazispor, karşılaşmanın 63. Dakikasında İbrahim Traore’nin muhteşem golü ile 2-0 öne geçti.

Son bölümde gelen fark
İkinci golden sonra oyunun hakimiyeti tamamen Sultangazispor’un eline geçerken, karşılaşmanın 69. Dakikasında Lüleburgaz Yıldırımspor’da bir oyuncu kırmızı kart ile oyundan ihraç edilirken, karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Sultangazispor Kaptanı Kemal Emre Bozoğlu, penaltı atışını gole çevirdi ve mücadelenin skoru 3-0 oldu.

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru kontra atak yakalayan Sultangazispor’da sahneye yeniden Ahmet Gündoğdu çıktı. Ahmet attığı şık golle kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti ve mücadelenin skorunu belirledi.

Sultangazispor’u ligin ilk karşılaşmasında Sultangazililer yalnız bırakmayarak büyük destek sağlayarak takıma destek oldular. Karşılaşmayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Sultangazispor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Sultangazispor taraftarı yakından takip etti.

Kaynak: ZEKERİYA YILMAZ - www.sultangaziajans.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...