Cuma, Eylül 09, 2016

Çerkezköy 1911 Spor'da teknik ekip belli oldu



Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçan şampiyonluk şansının ardından gözünü Bölgesel Amatör Lige diken Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörlük görevine Yüksel Ersan getirilirken, yardımcı antrenörlük görevine de Akın Topgül getirildi

Yüksel Ersan ile Akın Topgül Gaziosmanpaşa'da kader birliği yapmış, ve takımı mucize bir şekilde ligde tutarak tüm semtin gönlünü fethetmişlerdi.

Tecrübeli teknik adam Yüksel Ersan daha önce Gaziosmanpaşa, Altıntepsi, Küçükköy, Büyükçekmece Tepecik AŞ. Zeytinburnuspor, İstanbul Kartal Belediyespor gibi takımları çalıştırmış ve başarılı sezonlar geçirmişti.

Yardımcı antrenörlük görevine getirilen Akın Topgül ise özellikle Bayrampaşa'da görev aldığı dönemde A Takıma kazandırdığı oyuncular ile ün yapmış ve takdir toplamıştı. Daha önce de Gaziosmanpaşa'da beraber çalışan ikili, yaptıkları açıklamada "Çerkezköy 1911 Spor'un başarısı için yeniden beraber mesai yapacağız. Başarılı olup, adımızı Bölgesel Amatör Lige yazdırmak istiyoruz. Bize bu görevi layık gören Çerkezköy 1911 camiasına teşekkür ederiz"

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...