Cuma, Eylül 09, 2016

Teknik heyet suskunluğunu bozdu


Geçtiğimiz sezon Tunaspor'da görev yapan, Futbol Direktörü Cemal Gezek, Teknik ekipten de Uğur İşlek ve Orhan Gündoğdu yaptıkları açıklamada, sezon başında A Takım başına getirildiklerini ancak yapılan karşılıklı olarak fesih olayının aslı olmadığını ve görevi kamp bitimi ile birlikte kendilerinin bıraktıklarını, bu ayrılış neticesi itibariyle de İstanbul'a geri dönüşte kamp otobüsü ile değil kendi imkanları ile dönüş yaptıklarını belirttiler.

Yapılan açıklamada, "Öncelikle elden giden oyuncular, bozulan kadroya rağmen, kulübün menfaatleri doğrultusunda bize verilen görevi ekip olarak kabul ettik. Yüklendiğimiz bu zor, ancak kulübümüzün iyiliğine olacağını düşündüğümüz bu görev kamp esnasında değişik bir hal almaya başladı. Bazı yöneticiler ile takım kaptanı arasında kapalı kapılar ardında konuşulan konular, kulağımıza gelen diyaloglar, bizleri rahatsız etmeye başlamıştı. Tabiri caizse arkamızdan iş çevrilircesine gelişen olaylar ve ortada herhangi bir sorun yokken sorun varmış gibi gösterilmeye başlanan olaylar baş göstermeye başlamıştı. Bir de bu olaylarda Teknik Ekibin arkasında durulmaması da bizleri bir hayli üzmüştü. Bizde bu durumlardan var olan rahatsızlıklarımızın giderilmeyeceğini anlayınca adeta bir tezgaha dönüşen olayların içinde daha fazla kalmak istemedik ve kampın son gününde istifa ettik" 

"İstifa eden tüm arkadaşlarımız herhangi bir şeyin peşinde olmayan, hiyerarşiye inanan, adalet içinde olan idealist insanlarız. Takımda sezon başında kadroda düşünmediğimiz isimler vardı. Verimli olmayacağına inandığımız oyuncularla yolları ayırmak, verimli olacağına inandığımız oyuncuları da takıma dahil etmek istedik. Ancak bunlar da teknik ekibin arzusu doğrultusunda gerçekleştirilmedi. Hal böyle olunca da Bayrampaşa Tunaspor'un iyiliği için keyifsiz bir ortamda çalışmaktansa, sezon içinde bazı ayrılıkları yaşayacağımıza, sezon başlamadan önce ayrılma kararı aldık. Ekmeğini yediğimiz Tunaspor'u daha zor durumda bırakmaktansa sezon başında takımın başına gelecek Teknik direktör arkadaşımıza, istediği kadroyu kurmaya zamanı olması için lige başlamadan görevimizi kendi arzumuz ile kampta bıraktık. Burada kalıcı olan tek şey Bayrampaşa Tunaspor'dur. Kulüp Başkanları, Yöneticiler, Teknik Direktörler, Oyuncular ise sürekli değişkendir. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür eder, Tunaspor ve çalışanlarına haklarımızı helal ederiz. Yeni sezonda ligi istedikleri noktada bitirmelerini temenni ederiz" 

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.