Salı, Nisan 12, 2016

Zirvenin yeni sahibi Piyalepaşaspor


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Piyalepaşaspor zorlu Gümüşderespor deplasmanından 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Rakibine bu sezon 'resmi olarak' ilk yenilgisini tattıran Beyoğlu temsilcisi böylece liderliğe yükseldi.

Maça iyi başlayan Piyalepaşaspor Onur Atila'nın golleriyle 2-0 öne geçerken Gümüşdere daha sonra farkı bire indirdi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta ev sahibi takım Piyalepaşaspor savunması ve tecrübeli kaleci Cem Temizel'i geçemezken Sevdet ilerleyen bölümde konuk ekibi rahatlatan golü attı: 1-3. Maç son son sözü Sinan söyledi ve Yeşil-Beyazlılar maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Puanını 18 yapan Erol Tuna'nın talebeleri, averajla Kilyosspor'un önünde liderliğe yükseldi. Geçen hafta Kilyosspor'a yenilen ancak rakip takım esami listesinde genç oyuncu yazmadığı için hükmen galip sayılan Gümüşderespor üçüncülüğe geriledi.

Başkan Abdullah Kazdal Yeni bir oluşuma giden ve bu sezon tecrübeli bir kadro kuran Piyalepaşaspor, Gümüşdere galibiyetiyle 1. Amatör yolunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...