Cumartesi, Nisan 16, 2016

Yeşilköy 0-2 Çekmeköy [Maç Sonucu]


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nu aynı puanla bitiren Yeşilköyspor ile Çekmeköyspor, 2.'lik maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çekmeköyspor, Cihat Antapa ve Ragıp'ın golleriyle 2-0 kazandı. 

VEFA STADI

16:00 Yeşilköyspor - Çekmeköyspor  0-2

* Karşılaşmadan galip ayrılan takım, grubun 2.'si olacak. BAL'daki İstanbul takımlarından HEASK ya da Sultangazispor'un 3. Lige çıkması halinde grup ikincisi takım, doğrudan Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek. Bu açıdan bu karşılaşma iki takım için de büyük önem arz ediyor. 

İlk 11'ler
YEŞİLKÖYSPOR: Mert, Tolga, Güven, Semih, Gökhan, Sonat, Birkan, Fahrettin, Yılmaz, Murat, Burak
ÇEKMEKÖYSPOR: Rıdvan, Hasan, İskender, Hızır, Musa, Ufuk, Fatih, Kerem, Onur, Okan, Cihat

1' Karşılaşma başladı.

7' Oyun orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor. Sıcak bir havada oynanan karşılaşmada iki takımın da şu ana kadar kaydadeğer bir pozisyonu yok. 
20' Çekmeköyspor'da Kerem'in ceza sahası dışından yerden vuruşu direğin dibinden auta gitti.
27' Bu dakikalarda Çekmeköyspor, rakip yarı sahada daha fazla gözüken ekip..
31' Karşılaşmanın ilk sarı kartı Çekmeköyspor'da Hızır'a çıktı.
GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
39' Çekmeköyspor golü buldu. Kırmızı Mavililerde Fatih, sağ kanattan bindiren Onur'un önüne bıraktığı topu Onur, ceza sahasına yerden ortaladı. Kale sahası içine gelen topu iyi takip eden Cihat Antapa, kaleciden önce dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi.
43' Golü bulan Çekmeköyspor, ikinci gol için rakip kaleye yükleniyor. Üst üste iki pozisyonda kaleci Mert topu uzaklaştırdı.
45' Karşılaşmanın hakemi Tekirdağ bölgesinden Levent Buğra Vartemel, uzatma göstermeden ilk yarıyı bitirdi.

İlk yarı sonucu:  Yeşilköyspor 0-1 Çekmeköyspor 

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
47' Yeşilköyspor'da Birkan Tonyalı, orta sahada Hasan Yıldız'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.
56' Yeşilköyspor beraberlik golü için fırsat kolluyor ancak hücumda topu tutmakta sıkıntı yaşıyorlar. Çekmeköyspor ise kanatlardan etkili olmaya çalışıyor.
59'da Cihan Antapa, sarı kart gördü. Sol kanattan ceza sahasına girmeye çalışan golün sahibi oyuncu, Gökhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda aldattığı gerekçesiyle Cihat'a sarı kart gösterdi.
72' Yeşilköyspor'da Sonat, sağ kanattan ceza sahasına girdi. Rakibini ekarte ettikten sonra sol ayağıyla uzak direğe gönderdiği top, az farkla auta gitti.
73' Çekmeköyspor'da ilk oyuncu değişikliği.. Kerem'in yerine oyun Harun dahil oldu.
74' Yeşilköyspor, bu dakikalarda oyunu rakip yarı alana yıkmış durumda.
75' Yeşilköyspor'da Dağıstan, sol kanattan kullanılan korner atışına vurduğu kafa vuruşu, üst ağlarda kaldı.
81' Bu dakikalarda tribünlerdeki Çekmeköyspor taraftarları, takımlarına tezahüratlarla destek veriyor.
83' Yeşilköyspor gole çok yaklaştı. Sarı Yeşillilerde Yılmaz Gözütok, çalımlarla ceza sahasına girdi. Kaleyi soldan gören bir noktadan vuruşunda savunma son anda kritik bir müdahale yaparak topu kornere gönderdi. Kullanılan kornerde ise kaleci Rıdvan topu uzaklaştırdı.
86' Çekmeköyspor'da Samet, sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası yayı üzerinde bulunan Ragıp'a aktardı. Ragıp'ın etkisiz şutunda kaleci Mert rahatlıkla topu kontrol etti.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
90' Çekmeköyspor'da Samet'in kullandığı korner, kale sahasına düştü. Kaleci Mert ayaklarıyla müdahale etmek isteyince hata yaptı. Oyuna ikinci yarı dahil olan Ragıp, topu kontrol ettikten sonra boş kaleye topu gönderdi. 0-2 
90+1 İki takım oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
90+3' Karşılaşma sona erdi. Mücadeleyi 2-0 kazanan Çekmeköyspor, grubu 2. sırada noktaladı. 3. Lige bir İstanbul takımı yükselirse, Çekmeköy ekibi doğrudan BAL'a yükselecek.       

Hiç yorum yok:

Final gibi maçı kazanan Merkezefendi oldu

İstanbul SAL Klasman B Grubu son haftasında, kazananın Bölgesel Amatör Lig bileti alacağı karşılaşmada Merkezefendispor, Gazi Mahallesispor&...