Pazartesi, Nisan 18, 2016

Pınarspor'dan 5 puanlık galibiyet


İstanbul 2. Amatör lig 11. Grup'ta lider durumda bulunan Pınarspor, rakiplerinin birbirleri ile oynadığı haftada Güngören Doğuşspor ile karşılaştı. Sahadan 9-2 galip ayrılan Sarıyer ekibi, haftayı 5 puanla kapattı. 

Bakırköy 2 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmada Pınarspor, ilk 10 dakikada Emre Uçar'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Golcü oyuncusu Engin Yüksek'in golleriyle farkı açan Kırmızı Beyazlılar, soyunma odasına 4-0 önde gitti. 

İkinci yarının başlamasıyla birlikte etkili oyununu sürdüren Sarıyer temsilcisinde Emre Benli ve Sertan skoru 6-0'a getirdi. Bu dakikalarda kalesinde bir gol gören Pınarspor, Engin ve Serhat ile iki gol daha buldu. Güngören ekibi bu gollere yanıt verse de Bilal'in attığı golle Pınarspor sahadan 9-2 galip ayrıldı. 

Üst üste üçüncü galibiyetini alan ve bu maçlarda rakip filelere 32 gol bırakan Pınarspor, puanını 20 yaparak liderliğini sürdürdü. Zirve yolundaki rakipleri Bahçelievler İdman Yurdu ile Cevat Köprübaşı'nın berabere kalmasıyla Kırmızı Beyazlılar, haftayı karlı kapattı. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.