Çarşamba, Nisan 13, 2016

Esentepe Şahinspor adım adım bir üst lige

2.Amatör'ün şampiyonluk için iddialı ekiplerinden Esentepe Şahinspor ligin son sırasında bulunan Göktürksaray spor deplasmanında rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Mücadeleye Esentepe Şahin üstün başladı ve rakip kalede etkili bir oyun sergileyen Esentepe Şahin ilk yarı 2-0'ı buldu ve ilk devreye önde girdi. İkinci yarı etkili oyununa devam eden deplasman ekibi Esentepe Şahin 3 gol daha bularak farka gitti ve maç 5-0 Esentepe Şahin'in galibiyetiyle sona erdi.
Esentepe Şahin sporun golleri Samet Karahan (2),Emre Dalman,Emre Sağlam ve Cem Yıldırım'dan geldi. Oyuna sonradan giren Cem yıldırım kısa süre şans bulmasına rağmen ayağının dışıyla harika bir gole imza attı ve birçok gollük pozisyon hazırladı ama Esentepe forvetleri bu pasları golle sonuçlandıramadı.
"Soyunma odasında doğum günü süprizi"
Esentepe Şahin doğum günleri maç gününe denk gelen maçın başarılı ismi kaleci Mehmet Ayata ve sağ bek Yasin Duğan'a soyunma odasında yapılan doğum günü süprizi görülmeye değerdi ve takım bu galibiyeti doğum günü hediyesi olarak Mehmet ve Yasin'e armağan etti.

Başakşehir İkitellispor'un Özyarımburgaz'a mağlup olmasıyla birlikte iyice kızışan grupta Esentepe Şahinspor önümüzdeki hafta Başakşehir İkitelli  deplasmanına liderlik için çıkacak.


Haber:Oğuzhan Akgündüz



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...