Çarşamba, Nisan 13, 2016

CFKA farklı kazandı


İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup mücadelesinde Cevat Köprübaşı evinde Zeytinburnu Yeşiltepeyi ağırlarken, mücadelede tam anlamıyla gol sağanağı vardı.

Maçın başından sonuna kadar maçın hakimi olan Cevat Köprübaşı FA, genç rakibi karşısında zorlanmadan kazanmasını bildi.

10. Dk Raad'ın ceza sahasında karambolünde top Anıl İzci'nin önünde kaldı. Anıl tam şutunu çekecekken rakibin müdahalesi ile yerde kaldı hakem beyaz noktayı gösterdi. Takımın golcü stoperi Burak Yılmaz penaltıyı gole çevirdi ve mücadelede skor 1-0 oldu.
Dk 15, korner vuruşunda yine Burak Yılmaz'ın kafası direkten döndü, kendi topunu tamamlayan başarılı oyuncu skoru 2-0 yaptı.
25.Dakikada Burak Aksoy'un sol çizgiden içeri doğru girip ceza sahasında dışından harika şutu direkte patlarken 30.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Raad'ın şutu savunmadan döndü. Savunmadan dönen top önünde kalan Demirhan Demir çekip yaptığı vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. Mücadelenin 43. dakikasında ise ceza sahası içinde Anıl İzci'nin çok sert şutu kalecinin de müdahalesine rağmen filelerle buluştu ve skor 4-0 olurken bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

Devre arasında geçen hafta da oyuna giren 2001 doğumlu sol bek Ali Bayar'ı sahaya süren Cevat Köprübaşı antrenörü Özcan Kocaman, doğru bir tercih yaptığı 55.dakikada ortaya çıktı. Sol kanattan gelişen atakta Yasin topu taşırken desteğe gelen Ali Bayar arka direkte Demirhan'ı topla buluşturdu ve Demirhan'da yaptığı kafa vuruşu ile skoru 5-0 yaptı. 65. dakikada Oğuzhan'ın ortasına Yarım vole vuran Yasin'in golü ile skor 6-0 olurken, 68.dakikada Ali Bayar'ın zor şekilde attığı şut ise kalecinin ellerinde kaldı. 70.dakikada Anıl attığı ara pası ile Demirhan'ı buluşturdu. Demirhan'ın ortasına Raad yükselerek skoru 7-0 yaptı.

Son söz genç Emre'den
Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken, Raad ceza sahasına girdi. rakipten açılan topu önünde bulan 2001 doğumlu Emre Anıl düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve mücadele 8-0 lık skorla sona erdi.

Cevat Köprübaşı Futbol Ailesi'nde  4 2001 li oyuncu İlan Sason, Şan Yalman, Ali Bayar, Emre Anıl A takım seviyesinde kadroya girmenin yanı sıra gol atıp asist yaparakta skora katkıda bulunan isimler oluyorlar. Sitemize açıklama yapan, gençelre verdiği önem ve şans ile tanıdığımız Özcan Kocaman ise" Kulübümüz zaten bi futbol Akademisi, amacı gençleri türk futboluna kazandırmak ve bunu başarmaya başladığı için çok mutluyuz. Önümüzdeki günlerde de yine aynı şekilde genç oyuncuları futbolumuza kazandıracağız. Cevat Köprübaşı Futbol Ailesi (CFKA) olarak sistemli bir şekilde ilerliyoruz. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...