Pazar, Mart 08, 2015

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR İLE LEVENTSPOR YİNE YENİŞEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Sultanbeyli Belediyespor ile Leventspor karşı karşıya geldi. 1-1'in  rövanşında rüzgarlı havada oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.



Sultanbeyli Gölet Stadı'nda ev sahibi takım taraftar desteğiyle mücadeleye başladı. 12.dakikada Serkan'ın kullandığı serbest vuruşta Fatih ile savunmada Erol'un kafaya yükseldiği pozisyonda Erol araya girdi ve top kornere çıktı. 16.dakikada savunmadan atılan uzun bir topta Leventspor savunması kontrolsüz yakalandı. Ensar'inin ceza sahası üzerinden kaleye attığı şut önce Onur'un eline sonra da direğe çarpıp kornere çıktı. 30.dakikada Ömer'in uzaklardan kaleye attığı şutu Onur tokatladı. 36.dakikada Sultanbeyli Belediyespor savunmasında Halim topa ters vurdu. Mesut ayağını uzatarak topun hakimiyetini ele geçirip kaleci ile karşı karşıyakaldığı anda Hakem oyunu durdurdu ve Mesut'un topu kazanırken Halim'e faul yaptığını tespit etti. Bu pozisyon sonrasında yapılan itirazlardan Leventspor kulübesinde Ümit sarı kart gördü. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.



İkinci yarıda daha çok atak görünen takım ev sahibi oldu. 71.dakikada sağ kanattan Murat'ın etkili ortasına Ali Cansun kafayı vurdu. Kaleci topun sahibi oldu. 75.dakikada sağ kanattan Ensar'inin attığı şut üstten auta gitti. 86.dakikada Serkan serbest atışı paslanarak kullandı. Uzaklardan Savaş şansını denedi. Kaleci Ayhan köşeye nefis uzanarak topu kornere çeldi. Maçın sonuna eklenen 4 dakikalık bölümde de gol sesi çıkmazken maç başladığı gibi golsüz sona erdi.



STAT: Sultanbeyli Gölet
HAKEMLER: Fatih Sayar, Ayhan Çalışkan, Bersan Duran
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Ayhan, Emrah, Cihan, Halim, Erol, Gökhan, Caner, Ensari(Dk.87 Ali), Okan(Dk.73 İsmail), Ömer(Dk.79 Oğuz), Cenk
LEVENTSPOR: Onur, Ömer, Mustafa, Musa, Serkan, Burak(Dk.70 Savaş), Fatih(Dk.80 Can), Murat, Ali Cansun, Mesut, Soner(Dk.66 Muhammet)
SARI KARTLAR: Dk.31 Okan, Dk.34 Caner, / Dk.28 Soner, Dk.36 Ümit(kulübeden), Dk.45 Burak, Dk.89 Savaş


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com










Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...