Pazartesi, Mart 02, 2015

İSTANBUL KAYAŞEHİR SONRADAN AÇILDI

İstanbul 2. Amatör ilk hafta 1.grup maçında, Arnavutköy Belediye  stadında İstanbul Kayaşehir ile Kamiloba takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı  Erhan Sargın yönetti. Yardımcılığını ise Akın Konuk ve Emre Devran yaptı.  Saha Komiseri ise Hasan Ceylan idi.




Müsabakaya Kamiloba hızlı başladı. 17 dakikasında Kamiloba takımından İsmail ceza alanı içinde vurduğu top ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra Alican defansın kaptırdığı topu alarak ceza alanı dışından vurarak takımını 2-0 öne geçirdi. 25. Dakikada gelişen Kayaşehir atağında Şahinin sağdan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Gürkan vurarak farkı bire indirdi. (1-2) İlk yarı bu skorla bitti.



İkinci yarıya bu sefer  Kayaşehir hızlı başladı. 48. dakikada Atıf ceza alanı dışından kaleyi cepheden göre pozisyonda vurarak takımının beraberlik sayısını attı.(2-2). 70 dakikada Serhat’ ın yaptığı ortaya Onur vurarak takımını 3-2 öne geçirdi. 75. Dakikada Kayaşehirden Yunus Dil rakibini ceza alanına girerken düşürdü. Müsabakanın hakemi Erhan Sargın yunus Dil’ i kırmızı kart göstererek  oyundan ihraç etti.

STAT: Arnavutköy Belediye Hasan Doğan
HAKEMLER: Erhan Sargın, Akın Konuk, Emre Devran
SAHA KOMİSERİ: Hasan Ceylan
İSTANBUL KAYAŞEHİR: Adem, H.Şahin, Nurettin, D.Mert, Atıf, Yunus, H.Emin, Abdullah, Hilmi, M.Enes, Gürkan
YEDEKLER: Mehmet, Serhat, Talha, Sinan, Anıl, Onur, Ferdi
KAMİLOBA: Kaan, Burak, Turgay, M.Serkan, Tunç, İ.Seçkin, Savaş, Sedat, Mutlu, İsmail, Alican 
YEDEKLER: Alaattin, Ümit, Cihan, Fazıl, Tugay, Atalay, Yasin

         
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE












Hiç yorum yok:

Anadolu FK lige tutundu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK sahasında Küçükçekmecespor'u 5-1 yendi.