Perşembe, Şubat 19, 2015

YUSUF TÜRK ALİBEYKÖYSPOR'DA

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda mücadele eden Alibeyköyspor, Sultanbeyli Belediyespor'dan Yusuf Türk'ü kadrosuna kattı.




Yusuf Türk kimdir?
Muradiyespor altyapısında 1 sezon futbol oynadıktan sonra 1999 yılında Çeliktepespor'a transfer oldu ve burada 3 sezon forma giydi ve Beşiktaş'ta bir sezon forma giydikten sonra Ayazağaspor ile tecrübe kazandı. Sarı yeşilli kulüpte 4 sezon forma giyip 3.Lig terfi maçlarında forma giydi. 2007 yılını Erdekspor'a geçirdikten sonra yeniden Ayazağaspor'a döndü ve bir sezonun ardından Beylerbeyispor ile profesyonelliğe imza attı. 2010 yılında Yeniköyspor, 2011 yılında da Tuzlaspor'da forma giydi. 3 sezon Sultangazispor'da forma giyen 1985 doğumlu orta saha futbolcusu sezon başı Çıksalınspor'la forma giymişti. Ocak ayı transfer döneminde de Sultanbeyli Beledieyspor'a imza atan Yusuf'un BAL'da 92 maçta 21 golü bulunuyor. Yusuf bu sezon 3.transferini gerçekleştirirken yeni durağı Alibeyköyspor oldu.

HABER: SELİM DEMİRER

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Alibeyköy bence play offlar için bir numaralı aday haline gelmiştir.Kalecileri;Kaan ve Onur'un yanına Gürcan'ıda kattılar.Defansları;Deneyimli Mehmet lig boyunca hep yanındaki partnerlerinin değişmesinden dolayı zorluklar çekti birde yanına agrasifliği de eklenince bu sezon çok kart gördü,Genç olmasına rağmen düzgün fiziği ve boyuyla Tugay'ında olduğu mevkiye Kuştepede oynayan Sezai ve İsa transfer edildi.Sağ ve sol bek istikrarlı bilal ve nadir tüm sezonu iyi değerlendirdiler.Zaman zaman genç metehan oynadı.Oraya Erkan ve Enes transfer edildi.Bence defans hattında sıkıntı yaşamazlar.Orta sahayı sırtlayan Hasan-Orhan-Murat üçlüsüne,birde tecrübeli yusuf eklenince forma savaşı dahada kızışacaga benziyor.Arda Samet uyumu takıma ayrıca katkı sağlamış görünüyor.Kanatlarda Yusuf Kaymak,Mustafa 'ya birde Selviden alınan Bilal ile Caner eklenince çok kaliteli bir takım ortaya çıkıyor.Tabikide takımın hocası Metin Kaygınında karar vermesnde zorlanacağı bir kadrosu oldu bence..İzlediğim kadarıyla istekli çok baskılı ve tempolu oyunlarına yaptıkları tecrübeli transferlerle BAL ligine çıkma adına bir numaralı takım görünümü veriyorlar.Vefa maçında takımın kimliği ortaya çıkacaktır.

Adsız dedi ki...

Yorum yapan arkadaşın dediğin kadro zenginliği bakımından Alibeyköyspor avantajlı her mevkiide en az 2 alternatifi var bazı bölgelerde sayısı 3e de çıkıyor Hasan-Orhan-Murat üçlüsüne Yusuf Türk gibi bir tecrübenin yanı sıra Yeniköy'den Tayfun takviyesi de yapıldı fakat orta sahada Hasan Çaylan ve Yusuf Türk önlerinde de Arda Gençdoğan oynar. İlk 11 olduğu kadar yedek bekleyen oyuncularda kaliteli forma savaşı başarıyı getirir.

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...