Pazartesi, Şubat 23, 2015

YALOVASPOR LİDERLİĞİ SEVDİ

Yalova Süper Amatör Lig'de mücadele eden Yalovaspor liderliği sevdi.

Uzun zamandır liderliği göğüsleyen Yalovaspor, Acarspor karşısında sahadan galip ayrıldı.Sezonun ilk maçında acarsporla 3-3 berabare kalan yeşil kırmızılılar dün oynadığı maçta 3-1 skorla liderliğini  sürdürdü.



Maçın başlamasıyla dakikalar 3ü gösterdiğinde Yalovaspor maça üstünlüğünü koyarak Galip Enes Yakutun golüyle 1-0 öne geçti. Acarsporun sert hamleleri devam ederken 14. dakikada kırmızı kart ile 10 kişi kalan takım oldu. Dakika 43te Yalovaspor penaltı şansını değerlendiren isim Berk Barda oldu ve Yalovaspor 2. yarıya 2-0 galip girdi.

2. yarının başlamasıyla Acarspor ataklarını hızlandırmasına rağmen gol şansı bulamadı. Dakika 68 de ise Yalovaspor tekrar skoru değiştiren takım oldu ve skor 3-0'lık duruma geldi. Maçın bitmesine 5 dakika kala Acarspor gol şansı bularak maçı 3-1 yaptı son dakikalarda ise atakları değerlendiremedi ve Yalovaspor liderliğini koruyan isim oldu.

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: www.kanaathaber.com



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hadi be Yalova.Bu sene bari çıkın bir üst lige..

Final gibi maçı kazanan Merkezefendi oldu

İstanbul SAL Klasman B Grubu son haftasında, kazananın Bölgesel Amatör Lig bileti alacağı karşılaşmada Merkezefendispor, Gazi Mahallesispor&...