Perşembe, Ağustos 21, 2014

Türkmengil: İyi yoldayız

Eskişehir Demirspor Antrenörü Orhan Türkmengil hazırlık maçı ve kamp çalışmalarını değerlendirdi. Yeni sezon hazırlıklarını Yozgat’ta kamp yaparak sürdüren Lokomotif ilk hazırlık maçında Bölgesel Lig takımı Sorgunla golsüz berabere kalmıştı. Türkmengil kampta oyuncularının performansından memnun.

Yozgat kampı ve Sorgunla oynadıkları hazırlık maçını değerlendiren Demirspor Antrenörü Orhan Türkmengil iyi yolda olduklarını belirtti. Türkmengil“Eskişehir’de yaptığımız çalışmaların ardından Yozgat kampımızda daha çok taktiksel çalışmalara ağırlık veriyoruz. Kamptaki ilk hazırlık maçımızı Sorgunla yaptık. Rakibimiz de şampiyonluk için bir takım kurmuş ve Türkiye kupasında mücadele edecek olan 4 takımdan biri” olduğunu söyledi.

Antrenör Türkmengil “Hazır ve güçlü bir takım karşısında oyuncularım çok iyi mücadele etti. Taktik oyunu anlamında her geçen gün iyi yoldayız. Şu an için beklentilerin de üzerindeyiz” dedi. Demirspor’da Sorgun karşısında mücadele eden sporcular sabah idmanında ayak tenisi oynadı. Diğer futbolcular ise taktik çalışması gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde takım olarak tam sahada idman yapan Dem-Dem bugünde tek çalışma yapacak.

KAYNAK: www.2eylul.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..