Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Beşiktaş U17 hazırlık maçında gol yağdırdı

TFF Coca-Cola Elit U17 Liginde Marmara 2 grubu takımlarından Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Sancaktepespor'a gol yağdırdı.



Sultanbeyli 75.Yıl Stadında ve aşırı sıcak havada oynanan mücadeleye yeni transferleriyle çıkan Beşiktaş, Yusufcan, Furkan, Çağlar(2) ve Muhammet(2)’in attığı  gollerle ilk yarıyı 6-0 önde kapadı.

 

İkinci yarıya iki teknik adamda oyuncu değişiklikleri ile başladılar. Bu yarıdada rakibinden daha iyi oynayan Siyah Beyazlılar Mutlu, Hüseyin ve Mustafa’nın ayağında üç gol daha bularak mücadeleden 9-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu.

 

Demir : Hedefimiz A Takıma oyuncu kazandırmak
Maç sonu görüşlerini bildiren Beşiktaş U17 Takımının Teknik Sorumlusu Kaan Demir "Bu sezon itibariyle geçen seneki kadromuza 8 oyuncu kattık. Kadro kalitemizi ve oyuncularımız arasındaki rekabetide arttırdık buda takımımız adına önemli gelişimlerden birisi oldu. 31 Temmuz’da sezonumuzu açtık yoğun tempoda bir hazırlık dönemi geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Hazırlık maçları performansımız gayet iyi, oyuncularımdan özellikle takıma yeni katkı sağlayan oyuncularımın performansından memnunum. Bizim altyapı olarak ve U17 takımı olarak hedeflerimizden bir kaçıda ahlaki değerleri yüksek Beşiktaş forma ve Armasının değerini bilen hem teknik hemde fiziksel olarak oyuncularımızın gelişimlerini en üst seviyeye taşımaktır, biliyorsunuz bu yaş grubu performans olarak A Takıma yakın olan bir yaş grubu bir kaç oyuncumuzuda bu hedefin içinde tutmak ve hazırlamakta en büyük hedeflerimizdendir. Bu günkü hazırlık maçımızdada hem oyun hem sonuç olarak oyuncularımın performanslarından memnun kaldım en kısa sürede 15 Eylül’de başlayacak lig maçlarımıza yoğun hazırlıklarımızla devam edeceğiz. Altyapı Futbol Direktörümüz Sayın Emrah Bayraktar'ın bizlere desteği çok büyük. Koordinatörümüzün desteği ile yeni tesisimizde tüm altyapı hocaları ile birlikte tüm yaş gruplarımızda hedeflerimiz çok büyük bunu gerçekleştiriyoruz “ dedi.

 

Beşiktaş U17 Takımına transfer olan futbolcular:
Şiyar Demir – Antalyaspor
Yusuf Demir – Aydın Shcekspor
Ömer Özleyen (Kaleci) - Leventspor
Mustafa Uğur Aygün – Güngörenspor
Muhammet Öztürk – Atakum Belediyespor
Kubat Ceyhun – Sarı Sakaryaspor
Bedirhan Yeşiltepe – Ordu Soyaspor
İbrahim Akıncı (Kaleci) – Çukurova Belediyespor

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="140144,140145,140146,140147,140148,140149,140150,140151,140152"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.