Cuma, Ağustos 29, 2014

Mecidiyeköyspor hazırlıklarını sürdürüyor

Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Mecidiyeköyspor Selami Tarhan ve yardımcısı İlhami Kılıç, Abdüllah Yetkin yönetiminde çalımalarına devam ediyor.



Başkan Bülent Zent çalışmaları izlerkentakımı ve yeni sezon hakkında düşünceleini  şöyle dile getirdi. ‘’Öncelikle 2014-2015 sezonunun spor camiasına hayır ve uğurlu geçmesini dilerim. Barış ve dostluklar içinde mücadele olsun isterim. Biz Mecidiyeköyspor olarak semtimiz gençlerinin öncelikle spor yapabilmeleri için çalışmaktayız. 60 yıllık geçmişi olan artık büyük bir çınar olmuş Mecidiyeköyspor’un semtimizin insanlarının, ileri gelenleinn  yanımızda olmasını istiyoruz. Maddi ve manevi olarak yanımızda olurlar ise biz bundan gurur duymaktayız. Yerel yönetimlerin bizlerin müsabakalarında yanımızda olmalarını istiyoruz. Biz her sezon olduğu gibi  bu sezon yine mütevazi bir kadro ileig mücadelemizi yapacağız. Grubumuzda güçlü takımlar var. Bizde her takım gibi ligde iddiamız var. Bütün takımlara başarılar dilerim’’ dedi.

Mecidiyeköyspor’un sevimi abisi, babası Enver Can heyecan içersinde şampiyonluk kupası  ile poz vermesi heyecanını ve spor aşkını gösteriyor.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

[gallery link="file" ids="140434,140433,140432,140431,140435"]

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.