Perşembe, Ağustos 28, 2014

İFA Spor Bolu'da çalışıyor

Yeni sezon hazırlıkları Bolu'da kamp yaptığı otelde sürdüren İFA Spor, Teknik Direktör Oğuz Karakaya yönetiminde çalışmalarınnı sürdürüyor. İFA Spor'un Bolu Kampında Teknik Heyet, yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra takıma katılan futbolcularında adaptasyon süreci hakkında bilgi edinme fırsatını yakaladı.

İFA Spor’un özel antreman programında kondisyon ve genel çalışmayı kuvvetlendirme çalışmaları, sürat çalışmaları, toplu ve topsuz sürat çalışmaları, istasyon çalışması, sınırlı alanda tek pas oyunu, teknik ve taktik gelişimini sağlamak için çalışmalar yanı sıra çok sayıda çalışmalar gerçekleştirildi.

Öte yandan kamp süresince üç hazırlık karşılaşması gerçekleştiren İFA Spor, üç karşılaşmadan da mağlubiyetiz ayrıldı.
İlk olarak 3. Ligin iddialı ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelen İfa Spor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İFA Spor'un  ikinci rakibi ise BAL 8. Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir BelediyeSpor oldu. Karşılaşmaya baskılı başlayan ve maçın kontrolünü elinde bulunduran İFA Spor, bu karşılaşmada sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmasını bildi.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İFA Spor, yine BAL ekiplerinden Velimeşe ile karşı karşıya geldi. Oynadığı futbolla izleyenleri de etkilemeyi başaran kırmızı yeşilliler bu mücadelede de 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

İFA SPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
Antrenmanlarda futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve kendi aralarında şakalaştıkları da gözlerden kaçmadı.
Kampın oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken Muhammed Ali Atam, ''Geçen sezonu şampiyon tamamlamayı başardık. Zorlu ve yorucu bir sezondu. Ancak bu sezon daha zor bir Lig’de BAL’da mücadele vereceğiz. Bunun bilincindeyiz. Elbette bu sezonun daha zor olacağının farkındayız. Ancak biz bunu aşabilecek güçteyiz. Kamp çalışmalarımızda oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Bu imkanı sağlayan yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlarında takıma adapte olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni sezonda ‘Şampiyon İfa Spor’ unvanını kaybetmemek için takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Beklentilerin farkındayız, son olarak ’12. Adam’ Devriye’ye seslenmek istiyorum. Sizlerin de destekleri bizler için çok önemli bu sezonda bizleri yalnız bırakmayınız” diye konuştu.

KAYNAK: www.ifaspor.org

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...