Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Ekşioğlu'ndan Kulüplere: Acele edin!

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Kadıköy Kulüplerinin Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile yaptığı toplantıda Amatör Kulüplere seslendi. Kulüplerin işleri ağırdan aldığını söyleyen Ekşioğlu, "ben ligleri zamanında başlatırım" dedi.



Fikirtepe Dumlupınar Kulübünde yapılan toplantıda konuşan İstanbul futbolunun 1 numarası, TFF  İstanbul İl Başkanlığı çalışanlarının her zamankinden çok daha fazla mesai harcadıklarını ve lisansları zamanında yetiştirmek için büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

 

Burada çalışanlar hayvan değil!
Ekşioğlu kendilerinin Kulüplere defalarca uyarıda bulunmasına rağmen şu ana kadar Süper Amatör Ligden sadece 8 Kulübün evraklarını getirdiğini ve Liglerin 1 hafta erteleneceğini sananların yanıldığını söyledi. Her zamanki gibi kendisine has üslubu ile konuşan duayen spor adamı, İl Başkanlığının saat 17.30'dan sonra evrak almayacaklarını ve liglere tam kadro katılmak isteyenlerin zamanında evraklarını getirmelerini istedi ve "buradaki personel bilhassa her sezon başı sabahlara kadar çalışıyorlar. Bunlara rağmen eleştirenler var, benim personelim hayvan değil! Bunu söylemek zorunda bırakmasınlar beni. Son defa uyarıyorum, lütfen evraklarınızı, lisanslarını zamanında getirin" dedi.

 

Kadıköy'de bağırırım!
'Bizim açımızdan ertelemeyi gerektiren bir durum yok' diyen TFF İl Başkanı, "şimdi sağda solda kulağıma geliyor. 'Nasıl olsa liglere 1 hafta ertelenecek' diyorlarmış... Yok öyle şey! Ben Ligleri daha önce belirttiğim tarihte başlatırım, kimsenin de sözüne bakmam. Herkes bir an önce işlerini hızlandırsın. İstanbul'da ligler ilan edildiği tarihte başlamazsa Kadıköy Meydanına çıkar bas bas bağırırım!" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.