Pazar, Ağustos 31, 2014

Sakaryaspor sezon açılışında Pendikspor'u yendi

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren yeşil-siyahlı Sakaryaspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edeceği 2014-2015 sezonunun açılışını dün gerçekleştirdi.

Sakarya Atatürk Stadı’nda yapılan sezon açılış töreni öncesi kurban kesilerek dualar okundu. Daha sonra teknik heyet ve futbolcular tek tek çağırılarak taraftarla tanıştırıldı. Bu sezon transferi açma başarısını gösteren ekibimizde yeni transferler de taraftarla tanışma fırsatı buldu.

 

Açılış töreninde konuşma yapan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, “Geçtiğimiz sezon en dibi gören bir Sakaryaspor olarak bu sezon yeniden bir doğuş oluyor. Çok şükür ki şehri yönetenlerin verdiği destekle transferi açmış bulunuyoruz. Pazartesi günü bu işi bitireceğimize inanıyorum. Bazı sorun yaşadığımız isimler var. Onların da Pazartesi günü fedakarlık yapacaklarına inanıyoruz. Geçmişi konuşmanın bir anlamı yok. Sakaryaspor’da bundan sonra şampiyonluk konuşulacak. 2014-2015 sezonu Sakaryasporumuz için şehrimiz için hayırlı olur inşallah” dedi.

Hakemler: Ahmet Gürdal, Süleyman Hilmi Metin, Erkan Köse
Sakaryaspor: Cüneyt, Aykut (Çağrı), Hamza (Sertaç), Burak Bekaroğlu, Volkan, Özgür, Mert (Sedat), Güven (Canberk), Abdülkadir (Erhan), Burak Göksel, Gökhan
Teknik Direktör: Ercüment Coşkundere
Pendikspor: Yakup, Umut, Salih (İsmail), Hakan (Hamza), Oğuz, A.Kemal, Hayrullah, Tevfik, Yaser, İlhan, Arif
Teknik Direktör: Ahmet Yıldırım
Goller: Dk.12-90 Gökhan Yazıcı (Sakaryaspor), Dk.44 Arif (Pendikspor)

HABER: SİNAN KOLCU
FOTOĞRAFLAR: ABDULLAH CAN

 

[gallery link="file" ids="140706,140705,140704,140703"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.